מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות פגיםמירב קטייב29/11/2009
שלום שמי מירב אם לתאומים בני שמונה חודשים, שנולדו בשבוע 32. אחד מהתאומים נולד במשקל ק"ג, ועד היום אינו מתפתח כמו שצריך מבהחינת הגדילה. הוא שוקל כיום 6 ק"ג. המליצו לי ללכת לרופא התפתחות וגדילה. השאלה האם זה לא מוקדם מידי ומתי כן ממולץ ללכת לרופא גדילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות פגים
אלה קושניר30/11/2009שלום מירב
היום הוא פי 6 מהמשקל הלידה שלו, ילדים במועד אמורים לשלש משקלם בשנה. אם הבעיה רק במשקל לא הייתי הולכת. איך הוא אוכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג תאום שבוע 31
אושרית13/12/2009ילדי הוא פג שנולד בשבוע 31 במשקל 1400אח תאום.
כיום הוא בן 4 חודשיםוהוא עולה מאוד לאט (בממוצע 150 לשבוע) הוא אינו מתעגל כפי שמקובל והוא נראה רזה מאוד הן בפנים והן בגוף(משקלו 4 ק"ג) האם יש סיב לדאה? ואם כדאי לפנות לרופא התפתחות?? אני מאוד דואגת ממראהו החיצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג תאום שבוע 31
אלה קושניר16/12/2009שלום אושרית
בנך עולה יפה במשקל, אני מבינה שאת דואגת וכנראה משווה לתאום השני, לכל אחד יש קצב התפתחות שלו, הוא כבר כמעט שילש משקלו הלידה, לילדים במועד אנו מצפים בגיל חצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)