התפתחות פגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות פגים
    מירב קטייב
    29/11/2009

שלום שמי מירב אם לתאומים בני שמונה חודשים, שנולדו בשבוע 32. אחד מהתאומים נולד במשקל ק"ג, ועד היום אינו מתפתח כמו שצריך מבהחינת הגדילה. הוא שוקל כיום 6 ק"ג. המליצו לי ללכת לרופא התפתחות וגדילה. השאלה האם זה לא מוקדם מידי ומתי כן ממולץ ללכת לרופא גדילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות פגים

הוספת תגובה

• התפתחות פגים

אלה קושניר
    30/11/2009

שלום מירב
    היום הוא פי 6 מהמשקל הלידה שלו, ילדים במועד אמורים לשלש משקלם בשנה. אם הבעיה רק במשקל לא הייתי הולכת. איך הוא אוכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג תאום שבוע 31

אושרית
    13/12/2009

ילדי הוא פג שנולד בשבוע 31 במשקל 1400אח תאום.
    כיום הוא בן 4 חודשיםוהוא עולה מאוד לאט (בממוצע 150 לשבוע) הוא אינו מתעגל כפי שמקובל והוא נראה רזה מאוד הן בפנים והן בגוף(משקלו 4 ק"ג) האם יש סיב לדאה? ואם כדאי לפנות לרופא התפתחות?? אני מאוד דואגת ממראהו החיצוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג תאום שבוע 31

אלה קושניר
    16/12/2009

שלום אושרית
    בנך עולה יפה במשקל, אני מבינה שאת דואגת וכנראה משווה לתאום השני, לכל אחד יש קצב התפתחות שלו, הוא כבר כמעט שילש משקלו הלידה, לילדים במועד אנו מצפים בגיל חצי שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו