האכלת פגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלת פגים
    רינת
    22/12/2009

שלום,
    ילדתי תאומות בשבוע 28+2 במשקל 1202 ו 1272, כרגע הן בנות 36+5 שוקלות 2430 ו 2460.
    יש לי כמה שאלות:
    1. האם עליה במשקל תקינה?
    2.מאז שהגענו הביתה אני מאכילה אותן מבקבוק BFREEעם פטמה לגיל אפס אך הן מתקשות לאכול בגלל כמות חלב הזורמת לפה ( אפילו ללא תנועות המציצה) והן לא מספיקות לבלוע ונחנקות. חשוב לציין שאני מאכילה לפי שיטת "חצי פיטמה" ולא פטמה מלאה. בגלל שאני מאכילה בשיטה הזו כדי שלא יחנקו הן אוכלות לאט, מתעייפות מהר ומתקשות לסיים את כל הארוחה.
    האם קיימים בשוק בקבוקים עם פטמות לפגים? אם לא, מהי המלצתך כדי שלא "יטבעו" בחלב ויחנקו ובמקביל גם יסיימו ארוחה?
    3. מהי עליה תקינה שבועית במשקל?

תודה מראש
    ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלת פגים

הוספת תגובה

• האכלת פגים

שירה קראוטהמר
    22/12/2009

הי רינת,
    נשמע שהעליה במשקל טובה- אבל רופא הוא הכתובת להגיד לך בוודאות.
    לגבי האכלה. אין ספק שהאכלת תאומות ובוודאי פגים לוקח הרבה מאוד זמן וסבלנות. יכול להיות שהבקבוק מקשה קצת. כפי שבטח ראית יש מגוון רחב של בקבוקים בשוק. באופן כללי (לא רק אצל פגים) אני ממליצה על בקבוקים עם פטמה רכה יותר כמו MAM. בנוסף יש בקבוקים שיכולים להקל במיוחד על פגים ותינוקות שמתקשים בהאכלה כמו בקבוק הברמן של מדלה . הבקבוק לא נמכר בחנויות. אפשר להזמין אותו דרך החברה. האתר שלהם- בפקס- bepex
    תכנסי לחלק של "מוצרי הנקה" ושם יש מגוון בקבוקים. את יכולה גם להתקשר אליהם, תבקשי לדבר עם נרקיס ותתיעצי איתה. יש לה המון ידע והיא תוכל להנחות אותך הלאה.
    בהצלחה,
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו