טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסה
    אריאל
    08/01/2010

הנני גרה בארה"ב ומעונינת לטוס עם הילד לארץ לביקור אני מתכננת לנסוע בדיוק כשהילד בן חצי שנה (נולד בשבוע 29+1 משקל 1270גרם)האם הינך מייעץ לבצע חיסון לשפעת רגילה לפני הטיסה כי הבנתי כי יש לבצע 2 זריקות חודש לאחר מכן או לחכות לביצוע 2 הזריקות..בנוסף האם החשש לשפעת יותר היא מעצם הטיסה של 12 שעות ?האם לפג הסיכון גבוה יותר בטיסה להדבקות?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה

הוספת תגובה

• טיסה

שירה קראוטהמר
    10/01/2010

הי אריאל,
    באופן כללי אנשים נוטים להידבק יותר בטיסות. מקום צפוף והומה אדם...
    אין ספק שהשינוי באקלים וכיו' גם משפיע על הידבקויות. אחת הלקוחות שלי הגיע לארץ לביקור ובילו שבועיים מתוך השלוש שהיו כאן עם ילד חולה- שילשולים, הקאות וכיו.
    כדאי להתיעץ עם רופא ילדים לפני הנסיעה ולפעול ע"פ ההנחיות שלו.
    שיהיה בהצלחה!

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה

אריאל
    10/01/2010

תודה על התשובה אבל אני רוצה לדעת האם פג חשוף ליותר סיכונים בטיסהמתינוק רגיל?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה

שירה קראוטהמר
    11/01/2010

באופן כללי פגים יותר חשופים להידבקות במחלות מאשר תינוק שנולד ב- term (בזמן). לכן ממליצים לא להגיע איתם למקומות הומי אדם ולהימנע מחשיפה לאנשים חולים או עם בעיה במערכת החיסונית- לפחות בחצי השנה הראשונה.
    מבחינת סיכונים אחרים, אם התינוק בריא באופן כללי לא ידוע לי על סיכונים אחרים בטיסות חוץ מהחששות הרגילים- לחץ באוזניים, אי-שקט וכיו'.
    שוב, לפני טיסה אני הייתי מתייעצת עם רופא שמכיר את התינוק ופועלת ע"פ ההמלצות שלו.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו