מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיסהאריאל08/01/2010
הנני גרה בארה"ב ומעונינת לטוס עם הילד לארץ לביקור אני מתכננת לנסוע בדיוק כשהילד בן חצי שנה (נולד בשבוע 29+1 משקל 1270גרם)האם הינך מייעץ לבצע חיסון לשפעת רגילה לפני הטיסה כי הבנתי כי יש לבצע 2 זריקות חודש לאחר מכן או לחכות לביצוע 2 הזריקות..בנוסף האם החשש לשפעת יותר היא מעצם הטיסה של 12 שעות ?האם לפג הסיכון גבוה יותר בטיסה להדבקות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה
שירה קראוטהמר10/01/2010הי אריאל,
באופן כללי אנשים נוטים להידבק יותר בטיסות. מקום צפוף והומה אדם...
אין ספק שהשינוי באקלים וכיו' גם משפיע על הידבקויות. אחת הלקוחות שלי הגיע לארץ לביקור ובילו שבועיים מתוך השלוש שהיו כאן עם ילד חולה- שילשולים, הקאות וכיו.
כדאי להתיעץ עם רופא ילדים לפני הנסיעה ולפעול ע"פ ההנחיות שלו.
שיהיה בהצלחה!
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה
אריאל10/01/2010תודה על התשובה אבל אני רוצה לדעת האם פג חשוף ליותר סיכונים בטיסהמתינוק רגיל?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה
שירה קראוטהמר11/01/2010באופן כללי פגים יותר חשופים להידבקות במחלות מאשר תינוק שנולד ב- term (בזמן). לכן ממליצים לא להגיע איתם למקומות הומי אדם ולהימנע מחשיפה לאנשים חולים או עם בעיה במערכת החיסונית- לפחות בחצי השנה הראשונה.
מבחינת סיכונים אחרים, אם התינוק בריא באופן כללי לא ידוע לי על סיכונים אחרים בטיסות חוץ מהחששות הרגילים- לחץ באוזניים, אי-שקט וכיו'.
שוב, לפני טיסה אני הייתי מתייעצת עם רופא שמכיר את התינוק ופועלת ע"פ ההמלצות שלו.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)