מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאומים שבוע 31+2נווה28/01/2010
היי...
יש לי תאומים בני 9 חודשים (גיל מתוקן 7 חודשים).
משקלם תקין כנ"ל ההתפתחות(הבן 9 ק"ג והבת 8 ק"ג),הבעיה היא שכבר מעל לחודש וחצי אני מנסה להביא להם אוכל מוצק ,ניסיתי הכל ירקות \פרות \עוף כל שילוב אפשרי שניתן....
הבעיה היא שבכל פעם באופן קבוע הם לא מוכנים לפתוח את הפה ,ובמידה והם מסכימים אז לאחר הכפית השניה\השלישית ישנה ישר תגובה של פליטה\שיעול(אם אני מצליחה לגרום להם לשכוח שהאוכל בפה אז הם לא פולטים-באמצעות שירה או צעצוע ,אך זה לא מחזיק הרבה זמן מעמד ). מה ניתן לעשות כבר ניסיתי הפסקה של כמה ימים ושום דבר לא עוזר
(אני יודעת שהם לא יגיעו לגיל 30 וימשיכו לאכול מטרנה ...)אך עדיין זה ממש מטריד אותי.
אשמח לתשובה
נווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האכלת מוצקים
שירה קראוטהמר02/02/2010הי נווה,
סרבני אכילה הם תופעה מוכרת בגילאים האלה, גם אצל יחידנים שנולדו בזמן.
אני ממליצה לך כל יום להמשיך בנחת לתת להם את הירק/ פרי וכיו' ותני להם לאכול כמה שהם רוצים. הם רוצים 2 כפיות? מספיק. אנחנו לא רוצים להפוך את החויה הראשונה שלהם של אוכל למאבק כוח. כשהם מראים לך שהם לא רוצים, תפסיקי להאכיל אותם תוציאי אותם מהכיסא ותמשיכו הלאה. ככל שתזרמי איתם יותר תתחילי לראות שהם יתחילו לקחת קצת יותר וקצת יותר כל פעם. זה ייקח זמן! וסבלנות! אבל ככל שתאפשרי להם לאכול בקצב שלהם בלי לחץ, הם יתחילו לפתח את הרצון והמוכנות. תני לזה כמה שבועות.
אשמח אם תעדכני אותי איך הולך!
יום טוב ובהצלחה!
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)