מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות על 2 התאומות שלי שבוע31יפית14/02/2010
בס"ד
שלום רב,
יש לי 2 שאלות:
ילדתי 2 תאומות זהות שנולדו שבוע 31.4. כיום בנות 5 חודשים,ועל פי הלידה 3 חודשים
אנו מטופלים במעקב התפתחותי אצל פיזוטרפיה בשל הפגות.
ע"פ הפיטורפסטית,יש להן עיכוב :כגון:הן מרימות את הראש,אך לא ממש זקוף,כמו שהיא מצפה מפגים בגילם.
הן לא מתמרכזות,,במבט מול,למרות שאני מרגישה בבית שכן,פשוט שם יש הרבה גירוים.
ועוד מ"ס דברים קטנים.
קצת נילחצתי,כי זה מראה על בעיה התפתחותית?אני עובדת איתם המון בבית מאז ,מה הית ממליצה לי כדי לעזור להן,?
יש סיבה לדאגה?היא רוצה שאבוא אחת לחודש ואפילו יותר.כדי לצמצם תפער..
ושאלה נוספת:
הן אוכלות מטרנה פגים ,הן כיום בנות 5 חודשים.וגיל הלידה הוא 3 חודשים.הן שוקלות בערך :6500
והשניה 6100.
מתי עלי לעבור לשלב אחד?הרופא משפחה שלהם נותן לי תשובה לא ברוררה מומלץ עד 7 חודשים,,אך אני מרגישה שאחת הבנות הגדולה במשקל,ממש מנופחת" בפנים,
היא אוכלת 160 כל 4 שעות,בשילוב חלב אם,חצי חצי.
מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות על 2 התאומות שלי שבוע31
אלה קושניר17/02/2010שלום יפית
לפי דעתי חשוב להקשיב ולהשמע לאנשי מקצוע, אפשר לעבוד יחד, תגידי לה מה שאת אמרת לי
ותמיד יש לך זכות לדעה נוספת
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)