תינוק שאוכל מעט ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שאוכל מעט ביותר
    לימור
    16/02/2010

שלום

בני נולד בשבוע 31+6 במשקל 1.200כיום הוא בן שנה וחודשיים כרונולגי שנה מתוקן ושוקל 7.700. מבחינה התפתחותי הכל תקין- הוא כבר הולך ואומר מספר מילים.

אינני יודעת מה לעשות. בחודשים האחרונים הוא ירד בכמות האוכל שלו ואינו מוכן לאכול כלל אוכל "נורמלי". ז"א- כשהוא מתעורר בשעה 6:00 הוא שותה 180 מ"ל חלב, בסביבות 9:00-11:00 הוא אוכל פרות (לצערי זה מרוסק יחד עם עוגיות), לאחר מכן הוא אוכל מעדן בסביבות15:00-18:00 וזהו עד החלב שלפני השינה (180 מ"ל)בשעה 19:30 . הוא לא מסכים כלל לאכול את המרק שלו ולא שום אוכל שאני מניחה מולו. . דבר זה לא היה בעבר. יש רגרסיה עצומה הוא היה אוכל ירקות בצהריים ובערב מעדן עם בננה ואבוקדו. אני לא יודעת מה גרם לו להתנגד כך לאוכל. אני פשוט לא יודעת מה לעשות, אני מתוסכלת מאוד.

האם יש לך רעיון/פיתרון/הצעה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שאוכל מעט ביותר

הוספת תגובה

• תינוק שאוכל מעט ביותר

אלה קושניר
    17/02/2010

קשה לענות על השאלתך בפורום, צריך לראות את בנך. הסיבה יכולה להיות התנהגותית או אולי אין לו תאבון, אולי לא מרגיש טוב
    אני ממליצה לפנות לרופא או דיאטנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו