מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פג שבוע 24אריאל02/03/2010
שלום! חברתי ילדה לפני 3 ימים תאומים בשבוע 24 וחצי בן ובת הבן לא שרד לאחר יממה כרגע הבת נמצאית בפגייה עם שני דימומים אחד בדרגה 2 והשני בדרגה 4 .
האם יש סיכויים שהתינוקת תתפתח ללא כל פיגור ?
כרגע הם ביקשו מהרופאים לבצע את המינימום הנדרש האם הינך חושבת שטיפול מקסימלי יכול לשפר את הסיכויים של התינוקת לשרוד ולהיות ילדה רגילה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג 24W
שירה קראוטהמר03/03/2010הי אריאל,
אני מצטערת לשמוע על החוויה הקשה שעוברת חברתך.
השאלות שלך הם שאלות המיליון דולר! אף אחד לא יכול לדעת בודאות מה יקרה בסוף.
לרוב דימומים קשים במוח גורמים נזק, אבל כמה.....?
אני מציע לך פשוט לתמוך בהם בכל החלטה שיקבלו ולעזור במה שאפשר. כדאי גם להפנות אותם לל"הב - למען הפגים בישראל, עמותה שהוקמה ע"י הורי פגים שהיום עוזרים זה לזה.
בהצלחה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג 24
אריאל03/03/2010תודה רבה על התגובה אבל שאלה נוספת לי אלייךך האם זה נקרא דימומים קשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 24
אריאל11/03/2010בבקשה אם תוכלי להגיד לי האם זה נקרא דימומים קשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 24
אלה קושניר14/03/2010שלום אריאל
קשה לענות על שאלותך
יש פה גם גורמים נוספים שמשפיעים על התפתחות, רק עם הזמן אפשר לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)