פגית בת 9 חודשים בחרדת נטישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגית בת 9 חודשים בחרדת נטישה
    יפעת שואלת
    14/03/2010

בסד
    שלום הבת שלי בת 9 חודשים. בשעות היום היא אצל מטפלת אחת על אחת שמטפלת בה טוב ומאפשרת לה להתפתח יפה. לאחרונה בתי רכשה מספר מיומנויות מוטוריות במקביל: ישיבה, זחילה על שש ועמידה. כשאני לוקחת אותה הביתה היא מאושרת לראות אותי.. כל כך מאושרת שהיא לא נותנת לגעת או לטפל בשום עניין פרט אליה במהלך כל הערב.
    זו ילדה שאני יושבת ונותנת לה המון: תשומת לב, מאכילה, רוחצת, משחקת ,קוראת סיפורים ועוד. אך הייתי מצפה שכעת כשהיא "עצמאית" יותר, שהיא תרצה גם להתמקד יותר בגילוי הסביבה מאשר בי.( זה הזמן ללמוד. לא?) חשוב לי לציין שהיא מאד מאד סקרנית וכן מפנה זמן לבחון ולגעת במזדמן, אבל אם אני קמה לשנייה לדברים דחופים היא פשוט צורחת או זוחלת וטופסת לי ברגל ומונעת ממני לזוז. זו תופעה חולפת? משהו מדאיג?מה לעשות?
    תודה יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אלה קושניר
    14/03/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=41 id=link]פסיכולוגיה ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו