סרבנית אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבנית אוכל
    רויטל
    21/10/2007

בתי בת 8.5 חודשים. נולדה בשבוע 32 במשקל 1570. אובחנה בגיל חודשיים כסובלת מרפלוקס ומטופלת בזנטק ועד לא מזמן באנפמיל AR לטיפול בפליטות. סביב הבעיה הזו היו לי איתה בעיות קשות בהאכלה עד כדי סירוב לאכול. בגיל 5 חודשים היא ביקרה במרפאה להפרעות אכילה ושם נאמר לי שאם היא אוכלת 120 cc זה בסדר גמור ולתת לה כמה שהיא רוצה. באמת הנחתי לה והעליה במשקל היתה מאוד איטית אך לפחות היא עלתה. בגיל חצי שנה התחלנו מוצקים בהנחיית רופאת גסטרו. הילדה היתה מאוהבת בכפית ואכלה בשקיקה 200 cc של מרק וגם של פירות. לאחרונה מזה כשבועיים הפסיקה לאכול צורחת ולא מוכנה להכניס את הכפית לפה. כשאני נותנת לה אנפמיל היא אוכלת ודייסה דלילה היא אוכלת גם אבל הרבה פחות ממה שהיתה. מה דעתך והאם זה קשור לפגות? כמו כן היא שוקלת 6,700 . האם אני סתם מודאגת? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבנית אוכל

הוספת תגובה

• לא קשור לפגות

ד''ר אילן גור
    21/10/2007

לרויטל ערב טוב.
    התופעה לא קשורה לפגות מאחר וילדתך כבר לא פגית ומשקלה טוב יחסית לפגותה.
    הייתי ממליץ שתיבדק על ידי רופא לברר מקור הבעיה . האם מדובר בפטריה על הלשון או פצעים ( אפטות ).
    התשובה לא בעברה אלא בהווה.
    ערב טוב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו