חוסר התפתחות מוטורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התפתחות מוטורית
    סינטיה
    10/05/2010

ילדתי תאומים בשבוע 27 במשקלים פחות מק"ג 1 כל אחד.
    כיום הם בני שנה והמשקל של שניהם הוא 8 ק"ג כל אחד אך לצערי שניהם עדיין לא למדו לזחול או להרים משהוא מהצלחת ולהכניס לפה.אני נימצאת עם שניהם במעקב בהתפתחות הילד ובכל שבוע כמעט יש לנו טיפול פזיותרפי. האם זה דבר טבעי שפגים שנולדו בשבוע כל כך מוקדם יש להם את הבעיה הזאת? או שזה עיקוב שיכול לפגוע בתפקוד שלהם בעתיד? הודה לכם מאוד אם תחזרו אלי עם תשובה,זה מאוד חשוב לי.... תודה מראש:סינטיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר התפתחות מוטורית

הוספת תגובה

• התפתחות

שירה קראוטהמר
    11/05/2010

הי סינטיה,
    מאוד טבעי שלתינוקות שנולדו בשבועות כ"כ מוקדמים יהיה עיקוב התפתחותי. לרוב עם הגיל הם סוגרים את הפערים. טוב שאת נמצאת במעקב של המכון להתפתחות הילד ובטיפול פיזיוטרפיה. עוד משהו שיכול אולי לעודד את ההתפתחות המוטורית שלהם- פלדנקרייז לתינוקות או שיטת ורד או צעד ראשון. זה עבודה עדינה אבל ממוקדת. יש הרבה חומר על שיטות אלה באינטרנט.
    בהצלחה,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סינטיה,אני אמא לפג בן 9 חודשים

טל
    16/05/2010

שנולד במשקל קילו וחצי, היום שוקל 5.5 ק"ג- קטן IUGR אבל זוחל ופעיל מאוד.
    בהצלחה עם הקטנים

טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו