לידת תאומים שבוע29

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידת תאומים שבוע29
    קריסטין
    13/05/2010

היי, ילדתי תאומים בשבוע 29 במשקל 1.080 ו1.264 ק"ג.הם מאושפזים כבר 5 שבועות.היום הגיעו למשקל 1.930 ו-1.875 ק"ג.
    עברנוו תקופה מאוד קשה בפגיה,בטיפול נמרץ כשלא נתנו להם עוד יום לחיים.אבל...עברנו את זה.כרגע הם מאושפזים בטיפול מיוחד בתינוקיה והם מקבלים חמצן דרך "משקפיים".
    השאלה שלי: מתי הם אמורים להסתדר בלי החמצן?ניסו לגמול אותם מחמצן אך היו אירועי סטורציה והורידו דופק.יש סוף לזה?אני מתחילה להכנס לחרדות ולא מפסיקה לדאוג.חוץ מהעניין הנ"ל בינתיים הכל נראה תקין:שומרים על חום גוף(נמצאים בעריסות רגילות),מעכלים את האוכל(מדי פעם פולטים),הבדיקות שנעשו בינתיים תקינות.
    סביבי אני מגלה יותר ויותר אנשים שנולדו פגים והם בסדר גמור,עוסקים בספורט וכו'
    כרגע הם בשבוע 34,עד מתי זה יכול להמשך?הם יהיו כמו תינוקות רגילים?(בהתאמה לגיל המתוקן כמובן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידת תאומים שבוע29

הוספת תגובה

• לידת תאומים שבוע29

אלה קושניר
    14/05/2010

שלום קריסטין
    לפגים ריאות לא בשלות ולכן יש להם בעיות חמצון. בדרך כלל זה עובר עם הזמן, הם צריכים לגדול.
    זה טוב מאוד שחוץ מבעיות חימצון הכל תקין. כדי להשתחרר הם צריכים להרגיש טוב, לסיים את האוכל דרך הפה, להיות שבוע 36 ויותר מ2 ק''ג (או קרוב לזה)
    קשה להגיד כמה זמן זה יקח, מינימום כשבועיים ויכול להיות זה יהיה מספיק
    אל תהססי לשאול את צוות במחלקה כל השאלות שיש לך
    שיהיה לכם בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו