מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סנדל צעד ראשון לרגל ממש קטנהחגית04/06/2010
הבת שלי בת שנה(פגה) ובהמלצת פזיוטראפיסטית אני מחפשת לה סנדל צעד ראשון, אבל יש לה רגל ממש קטנה (פחות מהמדירות המוצעות לצעד ראשון יותר קטנה ממידה 18)
היכן אוכל למצוא סנדל צעד ראשון למידת רגל קטנה מהנורמל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדל קטן
שירה קראוטהמר06/06/2010הי חגית,
אני מצטערת אבל אני לא מצאתי נעלי צעד ראשון במידה קטנה מ-18.
השאלה היא האם היא כבר זקוקה לנעליים??? היא הולכת ממש יציב?
אני מעדיפה לתת לתינוק ללכת כמה שיותר יציב לפני שמכניסים את הרגל לנעליים.
בהצלחה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדל קטן
חגית06/06/2010היא עדיין לא הולכת יציב אבל בגלל בעיית גמישות יתר הומלץ לנו לשים לה סנדלים צעד ראשון לזמן קצוב במשך היום, בניגוד לדעה הרווחת הפיזיוטרפיסטית כן ממליצה על סנדלים כבר עכשיו כדי לייצב לה את כפות הרגליים. תודה בכל אופן , אמשיך לחפש. חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדל קטן
חגית08/06/2010היא עדיין לא הולכת יציב אבל בגלל בעיית גמישות יתר הומלץ לנו לשים לה סנדלים צעד ראשון לזמן קצוב במשך היום, בניגוד לדעה הרווחת הפיזיוטרפיסטית כן ממליצה על סנדלים כבר עכשיו כדי לייצב לה את כפות הרגליים. תודה בכל אופן , אמשיך לחפש. חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדלי צעד ראשון
לימור09/06/2010שלום חגית
אני מצאתי בנמרוד סנדלי "טרום הליכה" של חברת אלפנטן (המידות הן קטנטנות).
הן מיועדות לתינוקות שטרם הולכים היטב אך כבר צועדים מספר צעדים.
בהצלחה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)