פג בשבוע 29 משקל 1290 .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג בשבוע 29 משקל 1290 .
    אמא
    01/11/2007

כיום בני בן 6 חודשים כרונולוגית משקלו כ-6 ק"ג .אוכל בסביבות 400 מ"ל מטרנה סנסיטיב בלבד ליממה .לפעמים אף פחות מזה .שאלתי היא האם כדאי לעבור לתחליף חלב שונה ( סימילאק) במטרה לנסות אפשרות שיאכל טוב יותר ? או שמא הדבר אינו מומלץ .בחודשים הראשונים היתה לו קפיצת גדילה משמעותית ואילו בחודשיים האחרונים קצב העלייה במשקל איטי .אבקש חוות דעתך . תו'דה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג בשבוע 29 משקל 1290 .

הוספת תגובה

• תזונה לפג

ד''ר אילן גור
    02/11/2007

לאיריס בקר טוב,
    משהו לא מסתדר לי עם המשקל, הגיל והתזונה.
    בחישוב שלי הילד השתחרר בערך בגיל חודשיים וחצי במשקל של לפחות 2 קג. מאז עברו 3חודשים וחצי והילד עלה ב-4 קג שזה יותר מקג לחודש וזה המון. ואילו לדברייך הוא אוכל כעת פחות מ100 סמק/קג וזה מעט מאד. מכאן אני חושב שעלייך להתייעץ עם רופא הילדים שלך על כמות האוכל ולא סוג האוכל. באם הילד אוהב סוג אחר של אוכל אין כל סיבה שימשיך עם הסנסיטיב במשקלו הנוכחי למרות שההמלצה של מספר תזונאים שזוהי הכלכלה המומלצת לפגים לאחר שחרורם.
    הייתי מנסה להגיע לכמות כלכלה של 700 סמק ביממה עם האוכל שהוא הכי אוהב ואז משקלו יעלה בקצב סביר של 500-700 גרם בחודש.
    עלייך לזכור שילדך כעת בגיל של 3 חודשים גיל מתוקן ושוקל כמו ילד בן חצי שנה .
    ילד שמן אינו בריא אך תזונה היא לא רק משקל אלא גם נוזלים ומרכיבים אחרים החשובים להתפתחותו של התינוק שהיה פג.
    מקווה שהמסר הועבר בצורה ברורה ובאם עדיין יש לך מה לשאול אשמח לשתף פעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו