מותשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותשת
    טל
    05/11/2007

ילדתי פג בשבוע 32 היום הוא כמעא בן 5 חודשים וסובל מאי שקט בעייפות ממש כמו בגיל חודש, אני מותשת ונאלצת להרדימו על הידיים וגם זה אורך זמן רב עד שנכנס לשינה, איני יודעת מה לעשות, בבקשה נסה לעזור לי בעצה או לפחות הסבר מדוע זה כך?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותשת

הוספת תגובה

• תנסי את השיטה של הלוחשת

מיכל
    06/11/2007

היי

את מתארת בדיוק את המצב שבו הייתי לפני כחודש. (ילדי בני 5 חודשים כרונולוגי)
    יש לי בן ובת, הבת נרדמת לבדה והבן נרדם רק על הידיים.
    ניסיתי את השיטה של הלוחשת וחל שיפור משמעותי, הילד ,עם טיפל'ה עזרה, נרדם לבד.
    אינני יכולה לתת לך הסבר לתופעה, אבל אולי התינוק התרגל להרדם אצלך על היידים?
    בכל אופן תנסי את השיטה של הלוחשת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שקט

ד''ר אילן גור
    09/11/2007

לטל בקר טוב,
    אין לי ספק שישנה פה בעיה של תינוק המסרב לישון והשאלה למה.
    אני מניח שילדך עבר מהלך חלק בפגיה ללא סיבוכים כמו דימום בחדרי המוח ואו בעיות של זיהום בדם.
    באם כך המצב הרי אחת העובדות הידועות היא שההורים שמשתחררים מהפגיה נמצאים באי שקט וחוסר ביטחון מאז שהילד מגיע הביתה ואי שקט זה מקרין על הילד. ברגע שהוא מרגיש לא בטוח הוא לא נרדם כראוי ואז צובר עייפות ובילבול וזה כמו כדור שלג מכניס את כלם לאי שקט.
    הפתרון הןא קודם לבדוק את הילד ולראות שאין סיבה כלשהי מבחינה פיזיולוגית לאי השקט ואח"כ לשנס מותניים ולהירגע. לנסות ולשלב עזרה מהמשפחה ( סבתא שתשמור עליו לילה, בעל שיקח אחריות למספר שעות ואו אפילו עזרה של אחות מקצועית שתשמור עליו לילה או שניים בשבוע). רוגע של הסוביים את התינוק מרגיע אותו ומכניס אותו לתלם של חיים מתאימים יחד עם המטפלים בו.
    אין סיבה להיכנס למרה שחורה ולזכור שתקופה זו תחלוף בקרוב ותחזרי לחיים שפויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו