תינוק שנולד בשבוע 35+5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שנולד בשבוע 35+5
    מירב
    15/08/2010

הי התינוק שלי היום בן חודש ו10 ימים אוכל מטרנה סנסטיב מיום היוולדו הבעיה היא צורת האכילה . כאשר הוא אוכל הוא נאבק עם עצמו בוכה גונח מתקפל , לפעמים אוכל את הבקבוק כאילו הוא לא אכל במשך יממה שלמה משמעה הדברים אוכל מהר ויוצא מהפה אוכל ומתלווה לזה בכי גניחות והאבקות .
    השאלה האם יתכן כי המטרנה אינה גורמת לשבוע מאכילים אותו כל 3 שעות ואפילו פחות , בקבוק של ממם פטמה שלב 1 .
    האם חובה להמשיך עם המטרנה כי אולי זה מה שגורם לו להתנהג כך ?
    האם יש בקבוק אחר שלא יגרום להוצאת אוכל מהפה האם יתכן כי הזרימה מהירה וזו הבעיה להתנהגות שלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שנולד בשבוע 35+5

הוספת תגובה

• המשך

מירב
    15/08/2010

שוקל בערך3300 אוכל 120 כל ארוחה ולא תמיד מסיים את הבקבוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחות קשות....

שירה קראוטהמר
    23/08/2010

הי מירב,
    אני מצטערת שפספסתי אותך- לא בכוונה! :)
    מה שאת מתארת יכול להיות כתוצאה מהאוכל עצמו או כתוצאה מבעיה כמו רפלוקס. (פחות נראה לי בעיה עם הבקבוק) מה שבטוח שנשמע שהארוחות שלו קשות לו.
    אפשר לנסות להאכיל כמויות קטנות לעיתים קרובות יותר.
    בכל מקרה לדעתי כדאי להתיעץ עם רופא. יכול להיות שהוא ימליץ על שינוי באוכל או אולי "יראה" משהו אחר.
    בהצלחה,

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו