אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט
    נסלי
    29/08/2010

ביתי נולדה בשבוע 31+6 במשקל 1730 . היום היא בת 4 חודשים כרונולוגי ומשקלה 4 קילוגרם. עד לפני שבועיים היא הייתה אוכלת חלב אם ולפעמיים שלא היה מספיק חלב היא הייתה מקבלת מנה של תחליב. בשבועיים האחרונים היא אוכלת רק מטרנה פגים אחרי שניסיתי סימילק וגם מטרנה נוסחה משופרת (הכל בתאום הרופאת ילדים). ימים שלמים הילדה מסרבת לאכול ורוב היום היא בוכה, לא מוכנה לרדת מהידיים. הרופאה אומרת גזים ,אני חושבת שהילדה סובלת מריפולוקס היא מתחילה לאכול בפראות ומייד מתחילה לצרוח כשהיא כבר אוכלת היא עושה המון גרפסים ופולטת . שאלותיי: 1.האם אלו סימנים של ריפולוקס? 2. משקלה נמוך מאוד (מתחת אחוזון 3) אם זה לא יכול לסכן אותה ומה עושים במקרה של משקל נמוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט

הוספת תגובה

• אי שקט

שירה קראוטהמר
    29/08/2010

הי נסלי,
    נשמע התמודדות קשה! ואני מאוד מבינה את החששות שלך.
    אני ממליצה לך לשבת עם הרופאת ילדים שלכם ולדון איתה על כל השאלות והתלבטויות שיש לך. הם מאוד ליגיטימיות, אבל עדיף להעלות אותם בפני מישהו שראה ובדק את התינוקות ומכיר את כל התמונה.
    את יכולה גם לפנות לרופא ילדים נוסף לקבל חוות דעת נוספת.
    בהצלחה,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו