בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמיעה
    מאיה
    07/10/2010

שלום
    בתי בת 7 חודשים כרונולוגי, ו4.5 מתוקן היא נשענת יפה על הידיים, אוכלת כבר מוצקים
    מכניסה צעצועים לפה כבר חודש וחצי והתהפכה מספר פעמיים לשני הכיוונים...

היינו השבוע בטיפת חלב לבדיקת שמיעה, והאחות אמרה שהתגובות לא היו חד משמעיות וצריך לחזור אל הבדיקה בעוד חודש. ומאז אני לא ישנה.
    אני מאוד מדואגת האם עליי לעשות משהו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה - תגובה

צביה קרל
    10/10/2010

ישנם ילדים שלא משתפים פעולה בבדיקת השמיעה של טיפת חלב, מסיבות שונות. אני בטוחה שלפני השחרור מהפגיה ביצעו בדיקת סינון שמיעה ובדיקה של עצב השמיעה. אלו בדיקות שיגרתיות שנערכות לכל הפגים. ביטחי באינטואיציה שלך- איך נראה לך? הילדה מגיבה לקולות שונים???
    ליתר ביטחון כדאי לחזור על הבדיקה, ואם היא לא תקינה , ישנה בדיקה יותר אמינה שנעשיית במכון שמיעה. בכל מקרה - אין סיבה להפסיק לישון בלילות. את מתארת ילדה חמודה להפליא. ומטרת הבדיקה שנערכת בטיפת חלב היא גילוי מוקדם, כלומר- גם אם יש בעיה, ומטפלים בה בזמן הנכון, היא לא תגביל את ביתך בשום דרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו