שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    09/11/2010

שלום,
    בן כמעט חמישה חודשים. בשעה טובה בסיום חודש וקצת עם ברונכיט שסירבה לעזוב (טיפול בעיקר עם אינהלציות ושבוע עם שתיית סירן מהול במים).

הלילות האחרונים קרים מאוד והוא מסתובב ומוריד את השמיכה. הוא לבוש ארוך אבל בשש בבוקר כשאני מאכילה אותו הידיים שלו ממש קרות.

הקור הזה יכול לעודד את חזרת הברונכיט והשיעול?
    איך מומלץ לחמם ולאיזו טמפרטורה?

בנוסף - במשך היום די חם - איך מומלץ להלביש אותו? פשוט להחליף מארוך לקצר כל כמה שעות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

צביה קרל
    10/11/2010

מיכל היקרה.
    לא הייתי ממליצה לחממם את החדר מעבר ל25 מעלות. אם הטמפרטורה בחדר נעימה, הסיכויים הם שלא מזה תבוא הברונכיט.נכון , לתינוקות יש נטיה לזרוק מעצמם את השמיכה בלילה. הפיתרון הוא שק שינה. קיימים דגמים שונים. אני אוהבת את הדגם שמתלבש כמו בגד גוף.
    לעומת זאת- מכיוון שברונכיט היא מחלה שמועברת דרך הנשימה, הייתי ממליצה, בשעות החמות יותר, לאוורר את החדר כמה שיותר.
    מכיוון שמזג האוויר כרגע הוא הפכפך, אין ברירה אלא להלביש קצר כשחם ובמשך היום, כשמתקרר, להוסיף שכבה חמה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו