ארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות
    צילה
    17/12/2010

שלום,

הבן שלי שותה 180 מ"ל מטרנה כ5 פעמים ביום כולל פעם אחת בלילה אוכל מנת ירק ועוף במהלך הבוקר/צהרים. האם זה מספיק ארוחות בשבילו או שאני צריכה להעיר אותו בלילה כדי שיוכל? כי בדרך כלל הוא ישן טוב וקם פעם פעמים בלילה לאכול. או שהכמות שהוא שותה מספיקה לו? השבוע הוא היה 8 חודשים כנלוגי ו6.5 מתוקן.

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחות

הוספת תגובה

• ארוחות - תגובה

צביה קרל
    18/12/2010

צילה היקרה.
    בגיל שישה חודשים, אין צורך להעיר תינוק כדי לאכול.
    הכמויות שציינת בהחלט נשמעות לי מספיקות. כמובן שחשוב לעקוב אחרי משקל הילד ובשלב זה אפשר גם לתת מים, לפי הצורך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

צילה
    18/12/2010

לפי הגיל הכנולוגי הוא בן 8 חודשים ומתוקן 6.5 זה בסדר שהוא אוכל 180 כפול 5 ולא צריך להעיר אותו בלילה?? הוא אוכל גם ירק ועוף טחון ואמור להתחיל גם פרי טחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל - תגובה

צביה קרל
    20/12/2010

ממש לא צריך להעיר בלילה. בלילה ישנים, לא אוכלים.הכמויות נשמעות לי ממש בסדר. כמובן שצריך לראות עקומות גדילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו