מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירת מערכות מוקדמתאילנה05/12/2007
אני בשבוע 15 +.לפני כמה ימים היה לי סקירה מקדמת ברוך השם הכל בסדר. אך יש לי שאלה יש לי כבר שתי בנות ובסקירה אמרו לי שיש לי שוב בת .מפני שבתכנון מדובר על הריון אחרון אני קצת קצת הרבה מבועסת.[אפילו חשבנו על הפלה אך אני לא מסוגלת ] האם יש סיכוי שהבדיקה יכולה להיות לא מדויקת ?הרי בכל זאת זה בדיקה מוקדמת ובהתחלה המין של בת ובן קצת דומים [מבחינת נפיחות]או שאני טועה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיהני מההריון
ד"ר אילן גור06/12/2007לאילנה ערב טוב,
האם יצירת חיים חדשים והגשמת ההורות תלויה במינו של הילוד?
באם היו לך ילדים כהים ורצית שיהיה אחד בהיר היה זה משנה את ההריון?
האם את נכנסת להריון בגלל שרצית בן או בגלל שרצית ילד?
איני נכנס לדיוק בתשובה אך האם לא כדאי היה שלא תשאלו על המין של העובר בכדי לא ליצור הריון " מבואס".
אילנה תתפללו את ובעלך שההריון יעבור בשלום והילוד יהיה בריא ואת תסיימי אותו בריאה ולגבי מינו של הילוד התשובה הסופית תהיה בלידה.
חישבי חיובי ותיהני מההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)