מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרבן בקבוקיםצילה03/02/2011
הלכתי אטמול למרפאה כי לחמוד שלי היה דלקת עינים שלא עוברת וכן נקיתי לו עם תה כל הזמן, והרופאת משפחה שלנו בחופש ובדק אותו הרופא מחליף ובאותה הזדמנות גם אמרתי שהוא התחיל להשתעל לפני יומים ועשיתי לו אנלציה שנורא עוזרת לו. אז הרופא נתן לנו משחה וטיפות לעינים ויש שיפור משמעותי ולשעול נתן לנו אנטיבוטיקה. רק התחלנו אטמול בערב אבל לפחות הוא ישן טוב בלילה והשעול ממש ששתפר, אבל מה הוא לא מוכן לקחת בקבוק!!! גם בבית וגם במעון!! אין לו שום בעיה לאכול את הפרי וירק הטחונים, ויש לו מצב רוח טוב והוא משחק יפה בבית ובמעון אבל רוצה לאכול בקבוק..... ואני רגילה שהוא מחסל בקבוק של 180 מ"ל בשנים שלושה שלוקים ובמקום זה לוקח לו שעה לגמור בקבוק של 120 מ"ל וכן יש לו חיטולים רטובים....
זה בגלל השעול ואנטיבוטיקה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבן בקבוקים - תגובה
צביה קרל04/02/2011צילה היקרה
הייתי בודקת אם אין פטריה בלשון, כתוצאה מהתרופות שהוא קיבל.לפעמים כשיש פטריה בלשון הילד לא רוצה בקבק. אפשר לנסות להסמיך את האוכל ולתת בכפית.
בן כמה החמוד? אפשר אולי לנסות לתת לו לשתות בכוס?
בסך הכל נשמע שהמצב בשיפור ומה שלא יההיה זה יעבור. תמשיכי לעקוב אחרי פיפי בחיתולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתפר
צילה04/02/2011אחה"צ ערב המצב השתפר והוא כן אכל בקבוק, הוא בן 10 חודשים כנולגי 7.5 מתוקן. אוכל פרי וירק+עןף טחון. ובמעון נותנים לו דיסה. בתחילת השבוע נתתי לו לחם והוא אכל יפה אבל הוא פלט בגלל הליחה אבל אני ינסה שוב.
היום הוא היה מצוין, אכל טוב, ישן טוב וצוחק לו ומשחק יפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתפר - תגובה
צביה קרל04/02/2011שמחה לשמוע. מאחלת לכם הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)