בכי במשך שלוש שעות רצוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי במשך שלוש שעות רצוף
    יעלי
    17/02/2011

היי,הבת שלי פגה בת חודש נולדה בשבוע 34,נכון ללפני שבוע משקלה 2.800 של בכתה אתמול במשך שלוש שעות רצופות,גם על הידיים המשיכה לבכות ושום דבר לא הרגיע אותה. נלחצנו מאוד ורצינו לנסוע לבית החולים, כאשר עמדנו לצאת היא הפסיקה והלילה עבר בשקט.
    שאלתי היא, האם במצב כזה צריך להגיע לבית החולים ?? או לחכות פשוט שהילדה תרגע כמו שקרה . מה יכולה להיות הסיבה לבכי כזה היסטרי שאפילו שהרמנו אותה בידיים זה לא הפסיק. אני מציינת שהיא אכלה והוחלף לה החיתול אז זה לא בגלל הסיבות האלו.
    אודה לך על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי במשך שלוש שעות רצוף

הוספת תגובה

• בכי במשך שלוש שעות רצוף - תגובה

צביה קרל
    17/02/2011

הי ליאת.
    סביר להניח שמשהו כאב לה מאד. זה יכול להיות קוליק, אבל במקרה כזה, שתינוק בוכה בלי הפסקה ולא נרגע הייתי מתייעצת עם רופא. אני לא בטוחה שמיון הוא המקום שהייתי ממליצה להגיע אליו, כי יש שם יותר מידי זיהומים.הייתי מעדיפה להזמין רופא שיבדוק אותה בבית.( ברוב קופות החולים יש הסדר של רופא שבא הבייתה, בעיקר לילדים.
    אפשר במקרה כזה לנסות טכניקות של עיסוי בטן. אפשר ללמוד טכניקה כזו בכל מקום שמלמד עיסוי תינוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו