יום ולילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום ולילה
    מורן
    21/02/2011

שלום
    התאומות שלי בנות שלושה חודשים כרונולוגי. פגות שנולדו בשבוע 33 כיום שוקלות 4.150 ו 3.800
    עברנו חודשיים קשים עם גזים בלילות. בתקופה האחרונה הגזים פוחתים אך עדיין אנחנו לא עוצמים עין כל הלילה. גם שהן רגועות בלילה, ללא גזים, הן מאוד ערניות, בוכות מידי פעם , המוצץ נופל מהפה כל כמה דקות והן "קוראות לעזרה". בסביבות השעה 8-9 בבוקר באופן קבוע הבנות נרדמות למשך 3-7 שעות, קמות לאכול וממשיכות מייד לישון.

נראה כאילו היום והלילה התהפכו. כולם אומרים לי שבגיל הזה אין כזה דבר, אך באופן קבוע הן ישנות ביום וערות בלילה.

ניסיתי לעורר אותן במשך היום על ידי שירים, צעצועים ומקלחת, אך הן חוזרות מייד לישון.
    מה אתן ממליצות לעשות? אני לא עומדת יותר בלילות האלה...
    האם בגיל הזה התהפכו היום והלילה?

תודה, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום ולילה

הוספת תגובה

• יום ולילה - תגובה

צביה קרל
    22/02/2011

בהחלט יש סיכוי שהתהפכו היום והלילה. חייבים להעיר אותן יותר במשך היום ובלילה להכשיך את הבית, להדליק רק אור קטן כשקמים ולא להתעסק איתן הרבה בלילה. להאכיל, לחתל (רק אם צריך) ולהחזיר למיטה.ישנן גם טכניקות של עיטוף שיכולות לעזור להרדם. אם כלום לא יעזור עדאי להתייעץ עם מומחה לשינה של תינוקות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו