מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב ....כרמל21/02/2011
הבן שלי בן 3 חודשים ושלושה שבועות כרונולוגי , חודשיים ושבוע מתוקן נולד בשבוע 33
כיום שוקל קצת מעל 6 קילו.
יש המון רגעים שהוא צוחק ומחייך וממקד מבט , הוא גם מרים רגליים וידיים בשכיבה על הגב ומנסה לגעת בצעצועים שמעליו.
שמתי לב שיש כמה רגעים בהם הוא מביט על נקודה מסוימת ואז הוא כאילו לא שומע ולא שם לב לכלום...
כמו כן האם כבר צריך לזהות את הקול שלי ? שאני חוזר מהעבודה הוא כאילו מגיב אבל ממש מגיב רק שהוא רואה את הפרצוף וכשאני מדבר אליו
הוא עבר בדיקת שמיעה בשבוע 4 - הכל תקין ואני יודע שהוא שומע
כמו כן עדיין מתקשה להרים את הראש בשכיבה על הבטן
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב .... - תגובה
צביה קרל22/02/2011אודי היקר.
בנך מתנהג כמו פג טיפוסי.
יתכן שהוא שומע ומזהה את הקול אבל שזה לו להגיב בגלל אותה סיבה שקשה לו להרים ראש. השרירים שלו חלשים ןצריך לעזור לו לחזק אותם.
מי שיכול לעזור לו הוא מלווה התפתחותית או פיזיוטרפיסטית נוירוהתפתחותית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)