רוצים ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצים ידיים
    יעלי
    28/02/2011

היי שוב...קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות שלך את באמת עוזרת ואני לומדת ומבצעת. אז ככה...יש לי תאומים בן ובת שנולדו בשבוע 34+3 לפני כחודש וחצי. הם לא מוכנים בשום פנים ואופן לישון בעריסה ,הם רוצים רק ידיים וידיים וידיים. ככה הם ישנים על הידיים שלנו. עשינו ניסוי אתמול ונתנו לבן פשוט לבכות בעריסה שלו עד שנרגע..הוא בכה בכי היסטרי ולא ניגשנו אליו ואכן הלילה עבר במיטה שלו ולא בידיים שלנו בפעם הראשונה מאז שהם הגיעו הביתה מהפגיה. אתמול שוב הם צרחו אבל בעלי לא הסכים שניתן להם לצרוח ולקחנו אותם לידיים וככה נרדמנו,כל אחד עם ילד אחר על הידיים.
    שאלתי היא האם זוהי התעללות לתת לילד לצרוח בעריסה שלו או שזהו בעצם לימוד ???
    האם בגיל הזה הוא צריך את התשומת לב החמה והידיים והחיבוק וצריך ללמד אותו בגיל יותר מאוחר שצריך לישון בעריסה.
    אנא עזרי לנו ,
    תודה,ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצים ידיים

הוספת תגובה

• רוצים ידיים - תגובה

שירה קראוטהמר
    28/02/2011

הי ליאת,
    השאלה הכי משמעותית היא מה מרגיש לכם נכון?

אפשר למצוא דעות שיחזקו כל גישה- הירדמות על הידיים או בעריסה עם בכי.
    אני חייבת להוסיף שיש גם דרך אמצע. ללמד תינוקות לישון בלי בכי היסטרי.
    כמה טיפים שאני מאוד ממליצה עליהם:
    * תקרבלו אותם- בשמיכה. יש שמיכות מיוחדות לקרבול, אבל אפשר עם כל שמיכה. עדיף שמיכות קלות מכותנה. זה מאוד מקל על ההירדמות במיטה.
    *תנסו להניח אותם במיטה מנומנמים ואז שיסיימו את ההרדמה בעריסה.

תנסו לחשוב מה מתאים לכם, מה מרגיש לכם נכון, ותפעלו לפי זה.

בהצלחה,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו