מה זה אומר תינוק נולד IUGR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר תינוק נולד IUGR
    סבטה
    04/03/2011

שלום! תינוק שלי נולד בדיוק במועד אך משקל הלידה שלו היא 2350. כרגע הוא בן 1.4 התפתחות המוטורית שלו הכל נעשה באיחור אך לא דילג אל אף שלב הוא זוחל על 6 מתרומם הולך סביב הרהיטים אך עדיין לא הולך עצמאי. השאלה שלי מה זה אומר IUGR ומה השלכות של זה לעתיד , האם זה אומר שכל החיים הוא יהיה ככה איטי בהתפתחות שלו .יש לציין כי הריון היה תקין לחלוטין ואני לא מבינה למה הוא נולד קטן כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר תינוק נולד IUGR

הוספת תגובה

• מה זה אומר תינוק נולד IUGR - תגובה

צביה קרל
    04/03/2011

IUGR- פיגור בגדילה התוך רחמית. ישנן סיבות רבות שיכולות לגרום לתינוק לא לגדול טוב ברחם, ביניהם זיהומים תוך רחמיים, יתר לחץ דם של האם ועוד.
    אם הוא לא מדלג על שלבים, אין מקום לדאגה. בגיל שנה ו-4 לא כולם הולכים עמצאית. חכו עוד קצת והפלא יקרה מעצמו.זה לא נשמע לי שהוא כל כך איטי. אם אתם עדיין מודאגים התיעצו עם מישהו מקצועי שיבדוק גם את איכות התנועה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

סבטה
    05/03/2011

לא היה לי שום לחץ דם גבוע או משהו שדומה לזה . הגניקולוג שהיתי במעקב אצלו תמיד אמר לי שהכול בסדר, כול הבדיקות היו תקינות , לא היה לי בחילות בהריון אם לא היתי מרגישה את התזוזות שלו לא היתי יודעת שאני בהריון בכלל! הרופאים בבית החולים אמרו שממש כנראה זה קרה בחודש אחרון שלא הגיעה לו מספיק אוכל . ואני אכלתי מצויין הכי בריא שיש . אחרי הכל איזה בעיות יכולות להיות לי אני צעירה בת 24. בלידה ממש ירד לו הדופק והוציעו אותו בעזרת ואקום. עד עיכשיו אף אחד לא יכול להסביר לי איך זה קרה? לא ענית לי איזה השלכות יכולות להיות לעתיד או שזה רק עד גיל מסוים? ואם זה יכול לחזור על העצמו בילד השני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

צביה קרל
    06/03/2011

לא תמיד אנחנו יודעים את הסיבה שתינוק נולד קטן מידי. לא צריכות להיות השלכות לעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו