מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אומר תינוק נולד IUGRסבטה04/03/2011
שלום! תינוק שלי נולד בדיוק במועד אך משקל הלידה שלו היא 2350. כרגע הוא בן 1.4 התפתחות המוטורית שלו הכל נעשה באיחור אך לא דילג אל אף שלב הוא זוחל על 6 מתרומם הולך סביב הרהיטים אך עדיין לא הולך עצמאי. השאלה שלי מה זה אומר IUGR ומה השלכות של זה לעתיד , האם זה אומר שכל החיים הוא יהיה ככה איטי בהתפתחות שלו .יש לציין כי הריון היה תקין לחלוטין ואני לא מבינה למה הוא נולד קטן כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר תינוק נולד IUGR - תגובה
צביה קרל04/03/2011IUGR- פיגור בגדילה התוך רחמית. ישנן סיבות רבות שיכולות לגרום לתינוק לא לגדול טוב ברחם, ביניהם זיהומים תוך רחמיים, יתר לחץ דם של האם ועוד.
אם הוא לא מדלג על שלבים, אין מקום לדאגה. בגיל שנה ו-4 לא כולם הולכים עמצאית. חכו עוד קצת והפלא יקרה מעצמו.זה לא נשמע לי שהוא כל כך איטי. אם אתם עדיין מודאגים התיעצו עם מישהו מקצועי שיבדוק גם את איכות התנועה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
סבטה05/03/2011לא היה לי שום לחץ דם גבוע או משהו שדומה לזה . הגניקולוג שהיתי במעקב אצלו תמיד אמר לי שהכול בסדר, כול הבדיקות היו תקינות , לא היה לי בחילות בהריון אם לא היתי מרגישה את התזוזות שלו לא היתי יודעת שאני בהריון בכלל! הרופאים בבית החולים אמרו שממש כנראה זה קרה בחודש אחרון שלא הגיעה לו מספיק אוכל . ואני אכלתי מצויין הכי בריא שיש . אחרי הכל איזה בעיות יכולות להיות לי אני צעירה בת 24. בלידה ממש ירד לו הדופק והוציעו אותו בעזרת ואקום. עד עיכשיו אף אחד לא יכול להסביר לי איך זה קרה? לא ענית לי איזה השלכות יכולות להיות לעתיד או שזה רק עד גיל מסוים? ואם זה יכול לחזור על העצמו בילד השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
צביה קרל06/03/2011לא תמיד אנחנו יודעים את הסיבה שתינוק נולד קטן מידי. לא צריכות להיות השלכות לעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)