מינון חלב אם לפגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון חלב אם לפגית
    אנה
    12/03/2011

ביתי נולדה בשבוע 29 + במשקל 1160, כיום היא בשבוע 37+ ושוקלת בערך 2440,
    היא מקבלת את חלב האם שלי בבקבוק. בשחרור מהפגיה לפני 5 ימים היא קילה 45 מ"ל, לאחר יממה בבית ראיתי שזה כבר לא מספיק כי היא התקשתה להרדם והתעוררה בבכי כשעה ואפילו יותר לפני שעת האוכל.שלשום נראה לי שזה עדיין לא הספיק לה וגם לא היתה לה יציאה במשך שלושה ימים, ניגשתי לאחות בטיפת חלב והיא המליצה להעלות ל60 מ"ל. ביממה האחרונה היא אוכלת בשקיקה 60 מ"ל בכל ארוחה, היא שבעה אך ניראה שסובלת יותר מגזים ואני דואגת שהמינון גבוה מידי.

השאלה שלי היא האם הכמות גבוהה מידי בשבילה והאם זה יכול להיות מסוכן למרות שהיא אוכלת את הכל עם תיאבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון חלב אם לפגית

הוספת תגובה

• מינון חלב אם לפגית - תגובה

צביה קרל
    12/03/2011

אנה היקרה.
    המינון ממש לא מוגזם. אם התינוקת סובלת מגזים אפשר לעזור לה על ידי טכניקת עיסוי בטן. אם הילדה רעבה אל תחששי לתת לה אוכל. הייתי שוקלת לנסות לעבור להנקה במקום בקבוקים ואז היא תינק כרצונה ותווסת את כמות החלב לפי הרעב שלה. וגם יש סיכוי שכמות הגזים תפחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנה
    12/03/2011

תודה על תשובתך המהירה, מאוד הרגעת אותי,
    אני אשקול לעבור להנקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

צביה קרל
    14/03/2011

בהצלחה!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו