מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון חלב אם לפגיתאנה12/03/2011
ביתי נולדה בשבוע 29 + במשקל 1160, כיום היא בשבוע 37+ ושוקלת בערך 2440,
היא מקבלת את חלב האם שלי בבקבוק. בשחרור מהפגיה לפני 5 ימים היא קילה 45 מ"ל, לאחר יממה בבית ראיתי שזה כבר לא מספיק כי היא התקשתה להרדם והתעוררה בבכי כשעה ואפילו יותר לפני שעת האוכל.שלשום נראה לי שזה עדיין לא הספיק לה וגם לא היתה לה יציאה במשך שלושה ימים, ניגשתי לאחות בטיפת חלב והיא המליצה להעלות ל60 מ"ל. ביממה האחרונה היא אוכלת בשקיקה 60 מ"ל בכל ארוחה, היא שבעה אך ניראה שסובלת יותר מגזים ואני דואגת שהמינון גבוה מידי.
השאלה שלי היא האם הכמות גבוהה מידי בשבילה והאם זה יכול להיות מסוכן למרות שהיא אוכלת את הכל עם תיאבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון חלב אם לפגית - תגובה
צביה קרל12/03/2011אנה היקרה.
המינון ממש לא מוגזם. אם התינוקת סובלת מגזים אפשר לעזור לה על ידי טכניקת עיסוי בטן. אם הילדה רעבה אל תחששי לתת לה אוכל. הייתי שוקלת לנסות לעבור להנקה במקום בקבוקים ואז היא תינק כרצונה ותווסת את כמות החלב לפי הרעב שלה. וגם יש סיכוי שכמות הגזים תפחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנה12/03/2011תודה על תשובתך המהירה, מאוד הרגעת אותי,
אני אשקול לעבור להנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
צביה קרל14/03/2011בהצלחה!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)