כמות אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות אוכל
    יעלי
    14/03/2011

היי,ילדתי תאומים בן ובת לפני כחודש וחצי בשבוע34+3 , כיום הם במשקל של 3800 כל אחד.
    אני נותנת להם 90 CC מטרנה סנסטיב לפגים ,האם זה מספיק ?? האם לפי המשקל הנ"ל אני צריכה לתת יותר או אולי אפילו פחות. הם מתעוררים לי בבכי עוד לפני שעוברות ה-3 שעות. האם מותר לתת להם לאכול לפני תום ה-3 שעות או לנסות להחזיק אותם ???
    דבר נוסף,הבן שנולד שני כל הזמן באי שקט,הוא לא יכול לישון יותר משעה וחצי רצופות,הוא מתעורר ומתחיל לצרוח . כל רגע שהוא ער הוא בוכה בהיסטריה .אפשר לומר שהוא אינו יכול להיות ער בלי לבכות. האם זה נראה לך תקין שהוא כל הזמן בוכה ??? בנוסף גם שהוא ישן הוא משתולל תוך כדי שינה,הוא מתחיל לזוז עם הידיים והרגליים.
    אודה לך על תשובתך,
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות אוכל

הוספת תגובה

• כמות אוכל - תגובה

שירה קראוטהמר
    15/03/2011

הי ליאת,
    90 מ"ל כל שלוש שעות, נשמע סביר בהחלט. לגבי להעלות להם בכמות ו/או להאכיל באופן תדיר יותר, אני הייתי ממליצה להתיעץ עם רופא. לעיתים האי שקט לא קשור באוכל, אבל האוכל מרגיע מהר.
    יחד עם זאת האכלת יתר עלולה לגרום לעוד יותר אי-שקט , בגלל כאבי בטן וכיו'.
    לגבי הערות והשינה הלא שקטים של בנך, תחילה כדאי לדבר עם רופא כדי לשלול בעיות רפואיות כמו- ריפלוקס וכיו'. ברגע ששללתם בעיות רפואיות יש מגוון של אפשרויות להקל על האי שקט שלו. תתחילו בסדר יום. לא נוקשה אבל זורם, זה מפחית אי- שקט ומרגיע מאוד תינוקות, תקפידי שיישן מספיק במהלך היום והלילה. בגיל שלו הוא זקוק לכ-15 שעות שינה ביממה. לשינה אני ממליצה לכרבל/ לעטוף אותו בשמיכה - זה מפחית את תנועתיות הידיים והרגליים, ומאפשר שינה שלווה יותר.
    ותקפידו על טקס שיה שקט ומרגיע לפני השינה.
    בהצלחה רבה,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו