בהריון תאומים מונואמיניוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהריון תאומים מונואמיניוטים
    אורלי
    18/03/2011

הובהר לי כי זה הריון מסובך מאוד וברמת סיכון גבוהה מאוד,כמו כן הוסבר לי שיולדים בממוצע בסביבות שבוע 30.
    רציתי לדעת מה זה אומר לגבי משקל התאומות, זיהומים וסכנות,סיכויים לחיות בשבועות אלו,משך השהות בפגיה,והאם גם אני מתאשפזת בתקופה שהן תהיינה בפגיה, או שאני מגיעה כל יום.....
    בבקשה תעני לי על השאלות האלה... יש לי פגישה עם פרופסור בעוד שבועיים,ועד אז אנחנו במתח מחוסר הידיעה.
    תודה וחג פורים שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהריון תאומים מונואמיניוטים - תגובה

צביה קרל
    25/03/2011

פגים בשבוע 30 מוגדרים אצלנו כפגיםן בינוניים. אני מעריכה שאם את בסיכון גבוה תקבלי זריקות להבשלת הריאות, כדי לתת להן סיכוי טוב יותר לריאות בשלות.\
    מערכת החיסון של העובר מתחילה להתפתח בשליש האחרון של ההריון, מה שאומר שפגים בשבוע 30 נולדים עם מערכת חיסון לא מפותחת ויש להקפיד יותר על מניעת זיהומים. הסיכוי לחיות חיים טובים הוא די גבוה. התקופה של האישפוז בפגיה היא קשה, מלאת דאגות ומשברים.
    יכולים להיות סיבוכים שקשורים לנשימה, עיכול, עיניים, שמיעה, זיהומים ועוד.
    מנסיוני, בשבוע 30 הסיכויים לא רעים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתאומים

יעל
    08/04/2011

שלום,
    גם לי יש תאומים מהסוג שלך גם אני הייתי בהריון בסיכון גבובהה.אל תדאגי הכל יהיה בסדר.לפעמים הרופאים נותים להפחיד מהריונות כאלה.אשמח לענות לך על כל השאלותמ שיש לך .
    איך קוראים לפרופסור שנפגשת איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו