מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהריון תאומים מונואמיניוטיםאורלי18/03/2011
הובהר לי כי זה הריון מסובך מאוד וברמת סיכון גבוהה מאוד,כמו כן הוסבר לי שיולדים בממוצע בסביבות שבוע 30.
רציתי לדעת מה זה אומר לגבי משקל התאומות, זיהומים וסכנות,סיכויים לחיות בשבועות אלו,משך השהות בפגיה,והאם גם אני מתאשפזת בתקופה שהן תהיינה בפגיה, או שאני מגיעה כל יום.....
בבקשה תעני לי על השאלות האלה... יש לי פגישה עם פרופסור בעוד שבועיים,ועד אז אנחנו במתח מחוסר הידיעה.
תודה וחג פורים שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון תאומים מונואמיניוטים - תגובה
צביה קרל25/03/2011פגים בשבוע 30 מוגדרים אצלנו כפגיםן בינוניים. אני מעריכה שאם את בסיכון גבוה תקבלי זריקות להבשלת הריאות, כדי לתת להן סיכוי טוב יותר לריאות בשלות.\
מערכת החיסון של העובר מתחילה להתפתח בשליש האחרון של ההריון, מה שאומר שפגים בשבוע 30 נולדים עם מערכת חיסון לא מפותחת ויש להקפיד יותר על מניעת זיהומים. הסיכוי לחיות חיים טובים הוא די גבוה. התקופה של האישפוז בפגיה היא קשה, מלאת דאגות ומשברים.
יכולים להיות סיבוכים שקשורים לנשימה, עיכול, עיניים, שמיעה, זיהומים ועוד.
מנסיוני, בשבוע 30 הסיכויים לא רעים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתאומים
יעל08/04/2011שלום,
גם לי יש תאומים מהסוג שלך גם אני הייתי בהריון בסיכון גבובהה.אל תדאגי הכל יהיה בסדר.לפעמים הרופאים נותים להפחיד מהריונות כאלה.אשמח לענות לך על כל השאלותמ שיש לך .
איך קוראים לפרופסור שנפגשת איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)