מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לפגעדי29/03/2011
הבן של בן 7 וחצי חודשים כנולוגי 4 מתוקן הוא נולד בשבוע 26 במשקל 600 גרם.
לפני שבועיים בערך שקל 4500 הוא לא עלה ממש במשקל בין 600 ל300 גרם לחודש בשלושה חודשים האחרונים.
הוא אוכל בכפית כבר כמעט 3 חודשים מחית ירקות עם הודו או עוף.
בבקבוק הוא אוכל דייסת 8 דגנים מעורבים עם בסיס של מטרנה לפגים.
הארוחות שלא לא ממש עיקביות. יש הרבה מצבים שהוא אוכל רק 60 cc לפעמים גם אחרי 5 שעות מהארוחה הקודמת.האים זה תקין מה אני יכולה עוד להוסיף לו לתפריט? הרופא שלו לא מודאג.מתי אפשר להוסיף מעדנים וכדומה?
מבחינת ההיתפתחות שלו הוא די בסדר. מחייך המון ממלמל מרים יפה את הראש ומושיט ידיים לצעצועים ואפילו מיתהפך מהמטן לגב. רק המישקל מאוד מדאיג אותי!!!! ושאלה נוספת: האים זה בסדר להכנים אותו בספטמבר לגן או שזה מוקדם מדיי ולא מומלץ? הוא יהיה בן שנה וחודש. אשמח לתשובות. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפג - תגובה
צביה קרל31/03/2011עדי היקרה.
גם אני לא מודאגת נראה לי שהוא עולה יפה במשקל, והכל טוב. לא כדאי להוסיף מעדנים לפני גיל שנה.
נראה לי שאין בעחה לשלוח אותו לגן בספטמבר. רק תדאגו לכל החיסונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)