מים מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים מים
    יעלי
    19/04/2011

היי באיזה גיל אפשר לתת מים לתינוקות פגים ?? נכנסים עכשיו לימים חמים ורציתי לדעת האם התינוקות יכולים להתייבש מזה שהם אוכלים רק כל 4-5 שעות.
    אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים מים

הוספת תגובה

• מים מים - תגובה

שירה קראוטהמר
    20/04/2011

הי ליאת,
    אני לא יודעת בן כמה התינוק/ת וכמה הוא שוקל, אבל אוכל כל 4-5 שעות זה הרבה מאוד!
    תינוקות זקוקים לאוכל כל 3-4 שעות במהלך היום.
    לגבי מים, עדיף לא להעמיס כמויות של מים, כל עוד התינוק ניזון מפורמולה או חלב אם אין צורך. אם זה יום מאוד חם אפשר לתת קצת מים אבל לא בקבוקים שלמים של מים. תינוק שניזון בעיקר ממוצקים, תלוי מה וכמה הוא אוכל. כדאי להתיעץ עם רופא/ אחות/ דיאטנית שמכיר את התינוק והרגלי האכילה שלו, ולפי זה לקבוע אם צריך מים וכמה.
    חג שמח,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים מים

יעלי
    20/04/2011

התינוקות בני 3 וחצי חודשים כרונולוגי ו חודשיים מתוקן,משקל הבת 5 קילו ,משקל הבן 5.500. הבן באמת אוכל כל 4 שעות בערך,ואילו הבת יכולה לא לאכול גם 8 -7 שעות במיוחד בלילה.במהלך היום היא יכולה לא לאכול 5 שעות,אני מציינת שאני נותנת להם לאכול רק שהם מתחילים לבכות או מתעוררים בבכי. אני נותנת להם מטרנה סנסיטיב לפגים.
    אז לפי מה שהבנתי לא לתת להם מים ולהמשיך רגיל עם המטרנה??? הם לא יכולים להתייבש ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים מים - תגובה

צביה קרל
    20/04/2011

הי .
    אין צורך להוסיף מים םתינוקות. אם את חוששת שיתיבשו, עיקבי אחרי מצב הפיפי בטיטולים. בעקרון בפורמולה יש מספיק מים.
    אנחנו מצפים לפחות לשישה טיטולים רטובים במשך היממה, ושצבע הפיפי יהיה שקוף. אם הוא נהיה יותר צהוב, סימן שהם לא מקבלים מספיק נוזלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו