סירופ זנטק לאורך זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירופ זנטק לאורך זמן
    נירה
    22/04/2011

בתי בת חודשיים מתוקן,4 חודשים כרונולוגי. כיום במשקל 3.5 ק"ג. בגלל רפלוקס לוקחת מזה שבוע זנטק חצי CC שלש פעמים ביום.
    הרופאה אמרה לי לדבר איתה אחרי שבוע אך בגלל החגים אינני מצליחה לתפוש אותה. האם ניתן להמשיך עם זה (יש לציין שחל שיפור כאשר היא לוקחת את הזנטק) או שזו תרופה לזמן מוגבל.

תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סירופ זנטק לאורך זמן

הוספת תגובה

• יש לי תינוקת פגית שנולדה בשבוע 30

עדן עזרא
    22/04/2011

לתינוקת שלי טוענים שהיא לא עברה שלוש בדיקות אפילו את ברה אוטומטית רק אני רוצה לדעת עם זה אופייני לפגים השמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תינוקת פגית שנולדה בשבוע 30 - תגובה

צביה קרל
    22/04/2011

אמנם- אחת הבעיות, מיני רבות, שקשורות לפגות יכןלה להיות בעית שמיעה. לא כך הבנתיאיזה בדיקות היא לא עברה. האם את מתכוונת שסינון שמיעה לא היה תקין, או ברה לא תקין??????????????.
    אם כך חשוב שיהיה המשך מעקב וכמובן שאם יש בעיה חשוב הגילוי המוקדם והטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירופ זנטק לאורך זמן - תגובה

צביה קרל
    22/04/2011

נירה היקרה.
    חג שמח.
    אין בעיה להמשיך עם סירופ זנטק ככל שנדרש, וברור שעד אחרי החג אין בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה וחג שמח

נירה
    22/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו