עיניים ומזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים ומזון
    דנה
    11/05/2011

שלום רב,
    ילדתי לפני 3 חודשים פג מהמם בשבוע 27+3 במשקל 1 ק"ג ובחסדי חסדים וניסים גלויים הוא עבר מהלך תקין בפגייה. נשם לבד מיום היוולדו ללא סיבוכים. ממשיכים לקוות שהכל יתפתח כראוי גם בהמשך.
    גיל מתוקן - כיום הוא בן 0... רק נולד. ב"ה שוקל 4 ק"ג.

שתי שאלות:
    1. הוא עדיין מגלגל עיניים, מעט פוזל לפעמים ולא מישיר מבט. האם זה תקין, או כדאי לדאוג? אנחנו בקשר רציף עם המכון להתפתחות הילד.

2. אני שואבת לו חלב, אך מכיוון שאין לי מספיק אני מוסיפה גם תרכובת מזון לתינוקות. בהמלצת הפגיה הוא אכל ניאושור, אך ממש לא הסתדר עם התרכובת הזו ופלט אותה בכמויות. האם אפשר לנסות תרכובת אחרת? האחות הראשית בפגיה אמרה לי שהוא כבר יכול לאכול מטרנה או סימילאק רגילים מס' 1. האם עדיף לתת לו את סימילאק אדוונס או מטרנה אקסטרא קאר או שזה לא בעל חשיבות? אני מרגישה מעט אבודה בקטע הזה.

אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים ומזון

הוספת תגובה

• מיקוד השאלה

דנה
    11/05/2011

אני לא ממש יודעת להסביר לגבי העיניים. זה יותר פזילה לעיתים וחוסר מיקוד של העין בצורה ישירה. ד"ר לוינגר בדק אותו בפגייה ואמר שהכל תקין ב"ה. האם יש סיבה לדאוג? אותי זה קצת מלחיץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקוד השאלה - תגובה

צביה קרל
    12/05/2011

דנה שלום.
    לתינוקות, עד גיל חצי שנה, יש לפעמים פזילה וחולשה שלשרירי העיניים,שחולפת מעצמה. אצל פגים, כמו שאת בטח כבר יודעת, הכל יותר קיצוני. כרגע לא נראה לי שיש מקום לדאגה. כמובן שחשוב להמשיך מעקב של רופא עיניים.
    בענין האוכל. אין חשיבות לפורמולה שתבחרי. הן מאד דומות בהרכבן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו