נוטרמיגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוטרמיגן
    יעלי
    02/06/2011

שלום,בני בן 5 חודשים כרונולוגי ו 3 וחצי מתוקן,נולד בשבוע 34 כתאום שני.
    מאז שנולד הוא נמצא באי שקט,רוב הזמן בוכה ורק אוכל מרגיע אותו,מבחינתו לאכול 24 שעות. הוא שוקל 6.700 ונולד 1.700. הוא אוכל 180 מטרנה סנסטיב שלב 1 ,6 פעמים ביום.האם המשקל הזה נורמלי לתינוק פג שנולד במשקל 1.700 ??? הוא כל הזמן רעב...
    הרופא המליץ לי לעבור לנוטרמיגן,הילד אינו פולט ואינו מקיא...מה דעתך על כך ???
    אודה לך על עצתך בענין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוטרמיגן

הוספת תגובה

• נוטרמיגן - תגובה

צביה קרל
    02/06/2011

לא הבנתי. הוא אוכל כל 4 שעות ובוכה כל היום? נרגע רק עם אוכל? אז מה עם השעות שבין הארוחות? האם אז הוא רגוע?
    לא הבנתי גם למה נוטרמיגן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטרמיגן

יעלי
    02/06/2011

הוא באי שקט מאז הלידה...הוא צריך תשומת לב כל הזמן. אני מנסה למשוך אותו ל -4 שעות אבל לפעמים הוא כל כך צורח שאני נותנת לו גם אחרי 3 שעות. בגלל זה המשקל שלו דיי גדול...6.700 כמו שרשמתי.
    הרופא ילדים אומר שהאי שקט שלו אולי בגלל רגישות לחלב,או אולי רפולוקס שנתקע ולא יותא החוצה וזה כואב לו. ושאני אנסה לתת לו את הנוטרמיגן,האחות בטיפת חלב גם חושבת לא לתת לו.
    אני חסרת אונים ולא יודתע מה לעשות.
    אני בכלל חושבת להעלות לו את כמות האוכל אולי זה ירגיע אותו.
    מחכה לעצתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטרמיגן - תגובה

צביה קרל
    05/06/2011

הוא באי שקט כי הוא פג. הייתי ממליצה לנסות להרגיע אותו בעזרת כירבול, עירסול. עיסוי תינוקוץ יכול לעזור המון. ואם כלום לא עוזר, תני לו יותר אוכל. אפשר גם לנסות נוטרמיגן לתקופה קצרה ולראות אם יש שיפור בהתנהגות. אני פחות נוטה להאמין שזאת הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטרמיגן - תגובה - תגובה

צביה קרל
    05/06/2011

ואם הבעיה היא רפלוס, נורמיגן לא יעזור. צריך אנפמיל AR

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו