מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשב ניידמיכלי08/08/2012
שלום מכובדי
תוכלו להאיר את עיני פעם אחת ולתמיד כמה זה מסוכן לעבוד עם מחשב נייד שמונח על הברכיים?
מודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב נייד - תגובה
ד''ר שי שפי08/08/2012כל חימום משמעותי של האשכים, ואפילו לא לפרקי זמן ממושכים, עלול לפגוע בתהליך ייצור הזרע.
לא ניתן להצביע על הוכחות מחקריות מרובות כי השימוש בלטפופ אכן גורם לפגיעה כזו, והועלו גם השערות כי קרינת Wi-Fi עלולה לפגוע.
לכן, שימוש זהיר בלטפופ לא יכול להזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קליינפלטררון30/07/2012
שלום רב, אני בן 25 ואני חושד שאני סובל מתסמונת קליינפלטר אך אני דיי שעיר בגוף ובפנים, האם זה מעיד שאני לא באמת סובל מהבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת קליינפלטר - תגובה
ד''ר שי שפי31/07/2012קיימים ממצאים בבדיקה הגופנית ובבדיקות דם שונות היכולים להתאים לחשד, אך האבחנה של תסמונת קליינפלטר נעשית בדרך אחת בלבד: קריוטיפ (בדיקת דם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה
רון31/07/2012במידה ובגיל קטן הייתי חולה ב ITP היו צריכים לשים לב אם קיימת הבעיה לפני בחינת כדוריות הדם והכרומוזונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה - תגובה
ד''ר שי שפי31/07/2012אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות ופרופסיהקובי28/07/2012
שלום
אני בן 33 ומשתמש בתכשיר "פרופסיה" בערך 4 שנים.
לאחרונה קראתי שפרופסיה עלולה לפגום בפוריות...כרגע אין לי ילדים אך וודאי שארצה בעתיד...
רציתי לשאול האם ידוע לכם על פגיעה בפוריות עקב שימוש בפרופסיה?ואם כן אז האם הנזק קבוע או רק בזמן נטילת התרופה.
ושאלה שניה-כדאי ללכת לבצע בדיקת פוריות על מנת לדעת אם היא נפגעה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ופרופסיה - תגובה
ד''ר שי שפי29/07/2012למרות שפגיעה בייצור הזרע, בין השאר, קושרה לשימוש בפרופסיה, הדבר אינו שכיח.
אצל מרבית הגברים אצלם נמצאה הפרעה כזו, אובחנה גם בעיה נוספת.
במרבית המקרים הנזק אינו קבוע.
בכל מקרה, כדאי לבצע בדיקת זרע ולהגיע לאורולוג מומחה בפוריות הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעגידי26/07/2012
שלום, צירפתי תמונה עם תוצאות הבדיקה שלי.
רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת לשפר את המצב, האם אפשר להיכנס להריון בצורה טבעית עם נתונים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב22/08/2012גידי שלום!
ניתן להיכנס להיריון בצורה טבעית אך בסיכוי נמוך. עדיף לבצע השבחת זרע על גבי מפל צפיפות לצורך הזרעה תוך רחמית (I.U.I.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר אליעזרשרה22/07/2012
מנסים להרות שנה וחצי
צילום רחם פרופיל הורמונלי שלי תקין לחלוטין!
בת 25
בבדיקת זרע של בעלי
ריכוז 16 מיליון
תנועתיות 25%
מורפולוגיה 3%
האם לדעתך זאת הסיבה לאי השגת הריון?????????????
מה הסיכוי להריון ספונטני?
כבר מיואשת! הרחם שלי לא קולט הריוןןןןןןןןןןןן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר אליעזר - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב26/07/2012שרה שלום רב!
איכות הזירמה של בעלך מעט ירודה, וזאת יכולה להיות הסיבה לעיכוב בכניסה להיריון. כדאי לבצע השבחת זרע על גבי מפל צפיפות לקראת הזרעה תוך רחמית המתבצעת בקליניקה של הרופא הגניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזוספרמיהדורון21/07/2012
שלום ,
לפני כשנתיים עברתי TESE ולא נמצאו זרעים .
כל הבדיקות שביצעתי (למעט בדיקת הזרע) -US, קריוטיפ ובדיקת כרומוזום Y יצאו תקינות.
האם יש טיפולים אחרים שיכולים לעזור ואם לא אצל מי אפשר לבצע בירור לגבי חוסר הפוריות והסיבה לכך ?
תודה רבה
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזוספרמיה - תגובה
ד''ר שי שפי22/07/2012TESE הוא ניתוח מיושן ופשוט, המבוסס על ביופסיה אקראית.
למרות שאין שיטה המבטיחה הצלחה של 100% במציאת זרע באזואוספרמיה לא-חסימתית, ב-microTESE הסיכוי גבוה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmicro TESE
דורון22/07/2012ערב טוב ד"ר שפי ,
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה , אודה לך אם תוכל לתת לי פרטים כללים על ההליך הנ"ל וכן היכן מבצעים אותו .
תודה רבה
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmicro TESE - תגובה
ד''ר שי שפי22/07/2012פרטים נוספים תמצא באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעתוצאות בדיקת19/07/2012
קיימת אצלי בעיית ביוצים לא סדירים ואני מטופלת בזריקות ( לאחר 3 סבבים של איקקלומין)
להלן תוצאות בדיקת זרע של בעלי:
התנזלות - תקינה.צמיגות- תקינה. צבע- לבן.
PH 7.6
נפח- 3.7
ריכוז תאי זרע 48.0
rיכוז תאי זרע בזרימה 177.60
אחוז תנועה כללית 60%, מהירה 25%, בינונית 25%, איטית 10%
סך הכל תאי זרע בזרמה 106.56
אחוז השרדות לאחר 4 שעות 50%
חיות 80%
מורפולוגיה לפי קרוגר:
צורות תקינות 7%
צורות פתולוגיות 93%
ראש 38%, צוואר 32%, זנב 23%
תאים עגולים 3
לאוקוציטים 2
האם תקין? האם יש לנסות ב IUI או IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב26/07/2012לגברת שלום רב!
לדעתי כדאי להתחיל ב- IUI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוני זרעאורית18/07/2012
שלום,
מה אומרים הנתונים הבאים על איכות הזרע והיכולת להיכנס להריון:
דגימה 1:
Volume: 0.6 ml
Concenration: 30*10*6
Motility (%): 20%
Motility (grade): +2
דגימה 2:
Volume: 0.9 ml
Concenration: 25*10*6
Motility (%): 20%
Motility (grade): +2+3
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוני זרע - תגובה
ד''ר שי שפי19/07/2012ב-2 הדגימות הנפח והתנועתיות ירודים. חסרה מורפולוגיה בשתיהן.
הסיכוי להשיג הריון ספונטני נמוכה מהרגיל.
יש להשלים בירור אנדרולוגי מסודר אצל אורולוג מומחה בפוריות הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן לקנות SP VITAL?צביקה14/07/2012
חבריי היקרים לפורום,
הרופא המליץ לי לרכוש תוסף מבוסס חומצות אמינו בשם SP VITAL לשיפור מדדי הזרע?
משהו יודע היכן ניתן לקנות את התכשיר?
תודה
צביקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SP VITAL
דנה_שולי26/07/2012היי צביקה, באתר טיפולי פוריות של החברה יש קישור לקנייה ישירה של המוצר
זה נמצא בעמוד הבית ונקרא "לרכישה מקוונת"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולולו יש הריון
צביקה11/10/2012התחלתי לקחת את הכדורים בהמלצת הרופא וכבר אחרי חודשיים הייתה קפיצה במדדים. ועכשיו...יש הריון(:
אם הכדור הוא זה שעזר איני יודע, אבל אנחנו מרוצים.
רק שבעזרת השם הכל יעבור בשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעמחכה להריון10/07/2012
שלום רב,
לי ולבעלי יש ילד בן 5 ואנחנו כבר 3 שנים מנסים להביא עוד ילד לעולם ללא הצלחה.
שנינו בני 35 , הבדיקות שביצעתי תקינות (הורמונליות, צילום רחם, אולטאסאונד).
הגניקולוג שלי הפנה את בעלי לבדיקת זרע, להלן התוצאות שלה:
נפח : 1%
ריכוז : 15 מיליון במ"ל
מספר תאי זרע בדגימה 15 מיליון
בתנועה : 6 מיליון במ"ל
סוג התנועה : IV III
התנזלות : לא התנזל
צבע : לבנבן
PH : 7.5
לויקוציטים : בכמות מוטעה יחסית (2 מיליון)
מורפולוגית :
3% תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים
2% תאי זרע בעלי ראש גדול
5% תאי זרע בעלי ראש קטן
2% תאי זרע בעלי ראש עגול
33% תאי זרע בעלי ראש מאורך
16% תאי זרע בעלי ראש מחודד TAPPERED HEAD
3% תאי זרע בעלי ראש אמורפי
2% תאי זרע בעלי ראש פיריפורמי
3% תאי זרע בעלי ראש סיכה
13% תאי זרע בעלי וקואולות
פתולוגיות MIDPIECE
8% תאי זרע בעלי ופתולוגיה צוארית
1% תאי זרע עם טיפה ציטופלסמטית
פתולוגיות זנב:
3% תאי זרע בעלי זנב מקופל מסביב לראש
6% תאי זרע בעלי זנב קצר
מה משמעות הבדיקות ? האם ישנה בעיה בזרע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב26/07/2012שלום וברכה!
על פי תוצאות בדיקת הזרע שכתבת, נראה כי יש בעיות של נפח הזירמה, כמות תאי הזרע והמבנה שלהם. רצוי לבדוק תרבית חיידקית של הזירמה, וכן לבדוק אם קיים מצב של וריקוצל. לאור התוצאות שתתקבלנה ניתן לשקול את המשך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיה פגומה ולויקוציטים בזרעא"א03/07/2012
שלום, אשמח להתייעץ לגבי בעיית זרע שנתגלתה.
אנחנו מנסים להרות חצי שנה. רופאת הנשים שלי לא הסכימה לשלוח אותנו לבדיקות, ורופא המשפחה המליץ שכן.
תוצאות הזרע של בעלי כנראה קצת ירודות, להלן:
נפח 1.5 (מעל 2 תקין)
PH 8
ריכוז (מיל\מ"ל) 31
ריכוז סה"כ 46.5 (מיל)
אחוז זרע מוטילי 60% (מהירים ++, בינוניים ואיטיים כל אחד +)
סה"כ זרע מוטילי 27.9 (מיל)
48% מוטיליים אחרי שעות
מורפולוגיה לפי קרוגר:
נורמלים רק 7%!!! (תקין מעל 14)
אבנורמלים 93%!!!!
הרוב (82%) בעיה בראשים
לויקוציטים (תאים לבנים) 6-7 (אמור 0-1)
תאים עגולים 4-5 (אמור 2-5)
הבנתי שהמורפולוגיה לא תקינה וסה"כ זרע מוטילי יחסית נמוך יחד עם נפח קטן...
איננו יודעים כיצד להמשיך על מנת להצליח להרות, אנחנו די מתוסכלים שזה לא הולך.
האם יש מקום להמשך ייעוץ ובדיקות? ואם כן, אצל איזה רופא מומחה עדיף (רופאת נשים, פוריות, אורולוג)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורפולוגיה פגומה ולויקוציטים בזרע - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב04/07/2012לכבוד א"א שלום וברכה,
בהנחה שאשתך צעירה (מתחת לגיל 35) ופוטנציאל הפוריות שלה תקין, בהחלט מומלץ שלא להתרגש יתר על המידה אם זמן ההמתנה הוא כחצי שנה בלבד.
ערכי המדדים השונים של איכות הזירמה תקינים למעט המורפולוגיה שהיא מעט נמוכה. לאור הריבוי של התאים הלבנים, מומלץ לבצע תרבית חיידקית של הזירמה, באם התוצאות תהיינה חיוביות, אזי לטפל בחיידק, ובאם שלילית, ניתן לבצע השבחת זרע על גבי מפל צפיפות לקראת הזרעה תוך רחמית. רצוי שתתקשרו עם גינקולוג/ית בכדי שילווה אתכם בתהליך הפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה פסיכולוגיתענת02/07/2012
שלום
אני חיה עם גבר שאני מאד אוהבת. בילדותו היה לו סרטן,ממנו הבריא, אבל הטיפולים כללו מספר תרופות הגורמות לעקרות, והיום גופו אינו מיצר זרע כלל.(מס' בדיקות הראו ספירת זרע-0). היות ובן זוגי עבר שנים בבתי חולים, והסיכוי למצוא זרע בגופו היה אפסי, בחרנו להשתמש בתרומת זרע.
לפני 3 שנים נולד לנו ילד מתרומת זרע. היום אני מאד מעונינת להביא לו אח, שברור לי שמאד חסר לו היום, ובטח בעתיד, אך בן זוגי אינו מוכן לעבור שוב את החויה של: מכניסים זרע של גבר אחר לבת זוגי. הוא אוהב את הילד שיש לנו, ודואג לו מאד, אבל לא לענין האח. אני מאד מודאגת מבדידותו של בני, ומאד חשוב לי שיהיה לו אח/ות.
אם למישהו יש רעיון, איך אפשר להקל על הכאב של בן זוגי, ואיך שהוא לשכנע אותו להכנס שוב להריון-אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה פסיכולוגית - תגובה
ד''ר שי שפי03/07/2012אם רצונכם בייעוץ פסיכולוגי, עליכם לפנות לנותן טיפול מתאים.
אם רצון בן זוגך בכ"ז לנסות ולהוליד צאצא ביולוגי, יש לנו כיום כלים מודרניים, שאולי לא היו קיימים בפעם הקודמת שהוא התעניין באפשרות זו.
הסיכוי למצוא זרע במצבו עומד על 40-45%, אם בוחרים ב-microTESE.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילה ופוריותרועי01/07/2012
שלום רב,
אני בן 27 בעבר כשהייתי תינוק עשיתי ניתוח לקילה
היום יש לי כאבים ומפגישה עם רופא עליי לבצע ניתוח שוב
אני מתחתן ורוצה להביא ילדים האם הבעיה תפגע בפוריות ??? ואם כן מהם הסיכוים האחוזים ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילה ופוריות - תגובה
ד''ר שי שפי03/07/2012הסיכוי נמוך מאוד.
פרטים מדוייקים תוכל לקבל מהמנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הלוספרם עם תוצאה של 35%יהודה01/07/2012
שלום רב,
בעקבות בדיקת הלוספרם עם תוצאה של 35% ובהמלצת רופא הפוריות של אשתי התחלתי בנטילת ויטמין E (400 יח').
אנחנו עדיין לא מצליחים להרות (טיפול IFV4 נכשל).
האם יש צורך להמשיך בנטילת ויטמין E במינון זה עד לכניסה להריון ?
האם יש הבדל בין הסוגים השונים השונים של ויטמין ה- E (יש טבעי ויש לא טבעי) ? אני התחלתי עם סולגאר טבעי ועברץי עכשיו לאויטורל ? האם זה משנה ?
אולי עדיף שאעבור ליטול מולטיויטמין לגבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E - תגובה
ד''ר שי שפי03/07/2012אין ערבון שטיפול כלשהו בויטמין E יעזור.
יתכן שיש צורך בטיפול שונה; זאת תוכל לברר לאחר הערכה אנדרולוגית אצל אורולוג מומחה לפוריות הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות
צוות סופהרב03/07/2012הויטמין שאתה נוטל אכן משפר פוריות (שיפור תנועתיות הזרע ואת יכולתו לחדור את ממברנת הביצית),כמו כן אנטי אוקסידנט חזק.
הסוג הכי מומלץ הוא:תערובת טוקופורולים 400 יחבל , הוא הכי אכותי וטבעי.
יכול להיות שלא לקחת אותו מספיק זמן ולכן זה עדיין לא השפיע. ההשפעה היא תוך חודש עד חודשיים מתחילת הנטילה.
אני רוצה להמליץ לך על מוצר נוסף שמאד יכול לעזור תוך חודש מתחילת נטילתו אפשר לראות שיפור הן בכמות הזרע והן בתנועתיות הזרע.
בברכה
קריסטינה יעקובלב
נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו נוסף לשאול בהמשך לשאלתי מטה...אורנית01/07/2012
האם עישון חשיש/גראס פעם בשבוע בתקופה שעוד לפני ההיריון כמובן, יכולה לגרום חלילה למומים מולדים בעובר? כמובן אין שיקול ואפסיק בהיריון...
כמה זמן לפני היריון צריך להפסיק עם זה והאם זה חובה לחול על שני בני הזוג?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נוסף לשאול בהמשך לשאלתי מטה... - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב04/07/2012אורנית שלום,
כדאי שתפני לרופאת נשים ותספרי לה את חששותיך. נראה לי שהיא תסכים שחברך יבצע בדיקת זרע. לדעתי, אם את מעוניינת להיכנס להיריון, כדאי ששניכם תפסיקו לקחת סמים מאחר שהם עלולים בהחלט להשפיע על איכות הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)