מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תבשיליםברוריה01/07/2011
שלום האם תוכלי לתת לי מספר מתכונים לבישול ללא מלח ללא סוכר ללא חלבון יש לי סכרת לחץ דם גבוה ובעית כליות ואצטרך להימנע מתוספות אלה בתקוה שלא תציעי לי לאכול דשא חחחה האם תוכלי לומר לי איזה תחליפים כן אפשר להשתמש בתודה ברוריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבשילים - תגובה
שושי שטיינוביץ01/07/2011מציעה לך להכין תבשילי ירקות עם או בלי דגנים מלאים ובתוספת עדשים
למשל:
נזיד עדשים עם ירקות:
טגני בצל קצוץ גדול בכף שמן. הוסיפים 2 כוסות של קוביות של ירקות כגון: קישואים, פרחי כרובית, לפת, גזר (אם מותר לך), דלורית וגזר (אם מותר לך). הוסיפי 1 כוס של עשבי תיבול טריים קצוצים כגון: פטרוזיליה, כוסברה, עלי מנגולד, תרד, המשיכי לטגן את כל התערבות. תבלי בפלפל ומעט אגוז מוסקט. הוסיפי 1 כוס עדשים ירוקות הוסיפי 2 כוסות מים ובשלי עם סיר מכוסה עד ריכוך שהעדשים מתרככות (בערך 20-25 דקות).
המתכון הזה יכול להניב מספר תבשילים. את יכולה לגוון את סוגי הירקות, את סוגי עשבי התיבול ואת העדשים. את יכולה להשתמש בעדשים שחורות או אדומות. הכל טוב והכל יצליח. נסי כל פעם משהו אחר.
מומלץ להגיש מעל אורז מלא או חיטה מבושלת או כוסמת.
את יכולה להוסיף לסיר 1/2 כוס עדשים ו1/2 כוס אורז מלא ולבשל עד שהכל מתרכך.
תקבלי נזיד נפלא עשוי מתערובות נפלאות של ירקות דגנים וקטניות.
ונכון, אוכל בלי מלח יכול להיות פחות טעים, אבל כאשר תתרגלי לא תרצי לחזור למלח.
על סוכר אני לא מדברת כי אנחנו ממילא לא משתמשים בסוכר באוכל בריא.
הערה נוספת: את יכולה כמובן לגוון גם בתבלינים. הוסיפי כמון, קימל, כורכום. הכל הולך והכל טוב.
מאחלת לך בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם התבשיל הזה?
ריקי02/07/2011האם התבשיל הזה מתאים למה שאת מחפשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)