מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומוס(:17/07/2011
היי
בקשר לחומוס החדש שיצא של יכין זה אכן מחומרים טבעיים בלבד 100% גרגירי חומוס שבושלו והוכנסו לקופסא פלסטיק רגילה
המתכון המצורף הוא למנה גדולה וכולל את כל הגביע 400 גרם בערך ובהתאם לזה גם כוס ומשהו טחינה גולמית וכו'
רציתי לשאו להאם תוכלי להמיר לי את הכמויות לכמות קטנה נניח ואני מעוניינת בארוחת ערב אחת ל-2 כפות חומוס
אז כמה מתוך הקופסא 400 גרם עליי לשים בצלחת וכמה טחינה גולמית לערבב עם זה? בקשר לתבלינים אין לי בעיה אני אדע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומוס - תגובה
שושי שטיינוביץ17/07/2011לא ענית לי לגבי חומרים משמרים ומה הם עושים כדי לשמור על הטריות. אבדוק בעצמי מחר במרכול.
הכמות להכנה היא 1 כוס חומוס וחצי כוס טחינה. ראי אם היחס מוצא חן בעינייך. אל, תוכלי לשנות בהתאם.
לעניין כפות, נסי את אותו יחס: 2 כפות חומוס 1 כף טחינה גולמית, משומשום מלא, כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
(:18/07/2011החומוס שמדובר עליו הינו חומוס עצמו ולא גרגרירים
אין בו חומרים נוספים זה 100% חומוס שבושל
אשמח אם תעדכני לאחר שתראי את המוצר במרכול
ואני אנסה 2 כפות חומוס וכף טחינה,תודה
בנוסף הייתי שמחה לשמוע ממך עם מה כדאי לאכול חומוס נניח בארוחת ערב שכוללת ביצים,סלט,גבינות וכו' ממרח חומוס גם יכול להשתלב? או שזה לא מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שושי שטיינוביץ18/07/2011ארוחת בריאות מאוזנת כוללת מנת חלבון, מנת פחמימה וירקות. הכמויות משתנות בהתאם לצרכים האישיים. מי שנמצא בדיאטת הרזיה, צריך לשים לב לכמויות. מי שלא צריך לרדת במשקל, יכול לשלב מנה של חלבון (חומוס או ביצה או גבינה או קצת מכל דבר), פחמימה מדגן מלא (לחם מקמח מחיטה מלאה או שיפון או אחר איכותי, או דגן מבושל אחר וכמובן ירקות.
בארוחה הכוללת מנת חומוס, הייתי מוסיפה סלט ירקות גדולוכיפי ומפנקת אותנו בסלטים טובים כגון: סלט גזר, סלט חצילים, סלט פלפלים קלויים, מעט טחינה, פטריות מוקפצות וכמובן פיתה מקמח מלא. הבת שלי תמיד אומרת שאני מגזימה בשפע ובמגוון. אבל אם כבר אוכלים בריא אז שיהיה הכי טעים והכי כיפי שיש. זו תפיסתי.
את הסלטים אני מכינה לבד, כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
(:18/07/2011תודה על התגובה
נשמע אחלה ארוחה (:
בקשר לכמויות,ביקשתי כמות קטנה כי אני גרה לבד ולא רואה לנכון להכין מקופסא שלמה של 400 גרם חומוס ולהשתמש בחצי כוס טחינה וייצא כמות גדולה בגלל זה רציתי לדעת כמה חומוס לשים וכמה טחינה בכמות שייצא בערך כ-2 3 כפות שיהיה רק לבן אדם אחד
האם ראית את המוצר החדש? מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שושי שטיינוביץ18/07/2011לצערי, לא מצאתי אותו במרכול שאני קונה. אמשיך לחפש. אך אני עדיין סקפטית לגבי האפשרות שזה מוצר שמחזיק מעמד כטרי, טבעי לאורך זמן.
אני עדיין חושבת שהאופציה הטובה ביותר היא להכין בבית. אפשר להכין כמות ולהקפיא ואז יש חומוס ביתי זמין.
אבל אבדוק ואומר לך מה דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה,תודה
(:19/07/2011(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)