מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוףדלית18/07/2011
מהם החלקים הבריאים ביותר בעוף? האם אתם קונים את העופות אצל הקצב או בסופר ומה ההבדל לדעתכם?
פשוט קניתי השבוע עוף וזה היה מזעזע (מעדיפה לא לפרט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוף - תגובה
שושי שטיינוביץ18/07/2011כל חלקי העוף מומלצים לאכילה למעט: חלקים פנימיים (קורקבן,כבד, טחול, כליה..בקיצור כל המעורב ירושלמי....), והכנפיים. לבישול בריא יש להסיר את כל העור והשומן (שמתחבא היטב בפרגיות ובכרעיים).
בקיצור: כרעיים, שוקיים, חזה, ועצמות, ללא עור ועצמות, הם מזון בריאות מצויין.
עדיף לקנות עוף טרי. קשה לומר אם במרכול או אצל קצב. אולי כדאי לך ליצור יחסים טובים עם קצב שכן שיתן לך עוף טרי ואיכותי ויסיר עבורך את העור והשומן ויחתוך לנתחים שיהיה לך קל לבשל. אני קונה במרכול, במחלקת הבשר הטרי, ועומדת לקצב על הראש שיתן לי חלקים יפים, נקיים, נטולי מכות, ובגודל שאני רוצה. אני מנקה וחותכת לבד. מעדיפה את היד שלי.
בעיקרון, עדיף נתחים מעוף קטן. למשל כרעיים קטנים וכו'. העופות הקטנים מכילים פחות שומן וגם המנה היא בגודל סביר.
ואם כבר, אז כנ"ל לגבי הודו. כל הנתחים, למעט חלקים פנימיים הם טובים רק בלי עוף ושומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסופר
יפית שטרן19/07/2011אריזות מוכנות של עוף ללא אנטיביוטיקה והורמונים. ככה אני יודעת בודאות מאיפה זה הגיע, אני סומכת עליהם, הבנתי שכל הגדילה מפוקחת מאד כך שכאשר אני קונה, אני יודעת שזה העוף האיכותי ביותר
לגבי החלקים- שושי כבר דווחה.
וכמוהה- גם אני מעדיפה לנקות לבד מהעור והשומן
מצער לשמוע שעדיין מחפפים במכירת הבשר, כולנו יודעים עד כמה זה מסוכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסופר - תגובה
שושי שטיינוביץ21/07/2011מסכימה עם יפית. אם יש אפשרות לקנות עוף כזה, בוודאי עדיף. אבל אם אין אפשרות (כי לא זמין, כי המחיר גבוה או כל סיבה אחרת), רצוי לקנות עוף טרי ונקי. עוף קפוא, ללא תוספים הוא האופציה האחרונה, אך אפשרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)