מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרך טבעית להוריד כולוסטרול גבוהיובל02/08/2011
לפני חודש הובחנתי בבדיקת דם, וגילו שיש לי כולסטרול גבוה
בעקבות אבחון הזה, התחלתי להתאמן במכון כושר ולשמור על תזונה מאוזנת, אני שוקל בערך 95 ק"ג
לפי המלצת הרופא משפחה לקחת כדורים להפחתת כולסטרול גבוה ולהתחיל עם תזונה נכונה לדיאטות
סירבתי לקחת כדורים, אני מחפש דרכים טבעיות להפחתת כולסטרול ולחץ דם גבוה,
אך לא מצאתי דרך ממש ממשית כדי לממש ולהוציא את זה לפעולה
אם יש פה מישהו שעבר מקרה דומה, אשמח לקבל ממנו ייעוץ ועזרה בנושא למציאת פתרונות טבעיים לבעיות בריאותיות דרך תזונה בריאה בלבד, גם חיפשתי באינטרנט ומצאתי מידע על תזונה נכונה ובריאה המושתת על פילוסופיית ריפוי טבעית האם זה יעזור לי?
תודה מראש!
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך טבעית להוריד כולוסטרול גבוה - תגובה
ליה שומרון פינדר02/08/2011הי יובל,
תזונה מתאימה ופעילות גופנית בהחלט יסייעות לך להגיע אל המטרות שלך. זהו תהליך הלוקח זמן אבל שווה!
אני ממליצה בתור התחלה להוריד מלח מהתפריט ולהוסיף מזונות עם סיבים מסיסים כמו תפוח עץ ירוק ושיבולת שועל על בסיס יומיומי.
ניקוי כבד בהחלט יכול לעזור, יש שיטות שונות לניקוי, תבחר לך את הדרך שלך ותלך איתה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך טבעית להוריד כולוסטרול גבוה - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ02/08/2011היי יובל,
אני לא אמורה לפרסם או ליידע על דברים שאני עושה, אך יש לי פתרון שיכול לעזור לך. אני מציעה לך להצטרף לקבוצות בישול גורמה לייט לאורח חיים בריא והרזיה. אני מנחה את הקבוצות האלה, ואחד הדברים שקורים בקבוצה זה איזון ערכים תזונתיים אצל המשתתפים. אם זה מעניין אותך כתוב לי כאן או מצא אותי בפייסבוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)