סובין שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב תודה אך

שירי
    04/08/2011

במשקל שלי לא אקבל הפנייה לדיאטניות במסגרת הקופה :)
    זה רק לגשת באופן פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה אך - תגובה

שושי שטיינוביץ
    04/08/2011

יכול להיות. אשמח לעזור לך באופן אישי. צרי עמי קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובין שיבולת שועל
    שירי
    04/08/2011

קניתי עכשיו סובין שיבולת שועל, אבל מלבד דייסה, אין לי מושג איך לאכול אותה.
    יש רעיונות?
    אציין שאני מעוניינת לרזות מעט..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סובין שיבולת שועל

הוספת תגובה

• סובין שיבולת שועל - תגובה

שושי שטיינוביץ
    04/08/2011

אין קשר בין סובין להרזיה. כדי לרזות יש צורך להכנס לתפריט תזונה מאוזן ובריא, לאכול 3 ארוחות מלאות ו-3 ארוחות ביניים, לאכול אוכל דל שומן בלי מעובדים, כימיקלים, אבקות ומשמרים. לצרוך רק דגנים מלאים (חוץ מאורז בסמטי לבן) והרבה ירקות. להמנע מטיגון ומאוכל שבושל בהרבה שמן.

חשוב מאד לעשות ספורט שעה ביום. לא משנה מה: הליכה, ריצה, אופניים, חדר כושר...כל דבר שתבחרי. העיקר להזיז את הגוף.

את יכולה להוסיף כפית סובין לסלט, להוסיף ללחם שאת אופה ואולי להכין דייסה.

גם יותר מדי סובין זה לא לעניין. חשוב לשתות הרבה מים עם הסובין, כדי שלא "יתקע" במערבת העיכול.

אם את רוצה לרזות, לשמור על המשקל לאורך זמן ולשמור על בריאותך, אני מציעה לבחור בתוכנית אמיתית ולא בקיצורי דרך.

בהצלחה,

שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירי
    04/08/2011

אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע אימוני כוח בחדר כושר + אירובי (ריצה הליכה שחייה).
    אני מודה שבימי הקיץ החמים קשה לי יותר להזיז את עצמי ולתפוס מוטיבציה לפעילות יותר משלושת הפעמים הללו.
    כמו כן אני מעוניינת לרדת כ-4 קילו ומאוד מתקשה בכך. כנראה עניין של הקפדה יותר רצינית ופחות מעידות.
    גובהי 159, ומשקלי כ-55. מעוניינת להגיע ל-51-52 קילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    04/08/2011

שירי היי,

זה נשמע טוב. גם המשקל שלך תקין למדי. אם את רוצה לרדת את העודף הזה כדאי שתיפגשי עם דיאטנית (יש בחינם בקופות החולים) או שתבואי לקבוצות שלנו. בכל מקרה, חשוב שזה יהיה במסגרת תוכנית בריאה ומאוזנת, שחלילה, לא תפגעי במנגנון חילוף החומרים שלך, כי פגיעה כזו היא בכייה לדורות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו