מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שוב תודה אך
שירי04/08/2011במשקל שלי לא אקבל הפנייה לדיאטניות במסגרת הקופה :)
זה רק לגשת באופן פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה אך - תגובה
שושי שטיינוביץ04/08/2011יכול להיות. אשמח לעזור לך באופן אישי. צרי עמי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובין שיבולת שועלשירי04/08/2011
קניתי עכשיו סובין שיבולת שועל, אבל מלבד דייסה, אין לי מושג איך לאכול אותה.
יש רעיונות?
אציין שאני מעוניינת לרזות מעט..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובין שיבולת שועל - תגובה
שושי שטיינוביץ04/08/2011אין קשר בין סובין להרזיה. כדי לרזות יש צורך להכנס לתפריט תזונה מאוזן ובריא, לאכול 3 ארוחות מלאות ו-3 ארוחות ביניים, לאכול אוכל דל שומן בלי מעובדים, כימיקלים, אבקות ומשמרים. לצרוך רק דגנים מלאים (חוץ מאורז בסמטי לבן) והרבה ירקות. להמנע מטיגון ומאוכל שבושל בהרבה שמן.
חשוב מאד לעשות ספורט שעה ביום. לא משנה מה: הליכה, ריצה, אופניים, חדר כושר...כל דבר שתבחרי. העיקר להזיז את הגוף.
את יכולה להוסיף כפית סובין לסלט, להוסיף ללחם שאת אופה ואולי להכין דייסה.
גם יותר מדי סובין זה לא לעניין. חשוב לשתות הרבה מים עם הסובין, כדי שלא "יתקע" במערבת העיכול.
אם את רוצה לרזות, לשמור על המשקל לאורך זמן ולשמור על בריאותך, אני מציעה לבחור בתוכנית אמיתית ולא בקיצורי דרך.
בהצלחה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירי04/08/2011אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע אימוני כוח בחדר כושר + אירובי (ריצה הליכה שחייה).
אני מודה שבימי הקיץ החמים קשה לי יותר להזיז את עצמי ולתפוס מוטיבציה לפעילות יותר משלושת הפעמים הללו.
כמו כן אני מעוניינת לרדת כ-4 קילו ומאוד מתקשה בכך. כנראה עניין של הקפדה יותר רצינית ופחות מעידות.
גובהי 159, ומשקלי כ-55. מעוניינת להגיע ל-51-52 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שושי שטיינוביץ04/08/2011שירי היי,
זה נשמע טוב. גם המשקל שלך תקין למדי. אם את רוצה לרדת את העודף הזה כדאי שתיפגשי עם דיאטנית (יש בחינם בקופות החולים) או שתבואי לקבוצות שלנו. בכל מקרה, חשוב שזה יהיה במסגרת תוכנית בריאה ומאוזנת, שחלילה, לא תפגעי במנגנון חילוף החומרים שלך, כי פגיעה כזו היא בכייה לדורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)