מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת מטחנהשאול13/08/2011
אשמח להמלצה על מטחנה לגרעיני שומשום ופשתן.
מחפש מטחנה אשר כל החלק הפנימי שלה אשר בא במגע עם הזרעים יהיה מזכוכית או נירוסטה (כולל המכסה).
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מטחנה - תגובה
שושי שטיינוביץ13/08/2011אין לי אפשרות להמליץ על מטחנה מסויימת. אני כן יכולה לומר לך, שחלק מהבלנדרים טוחנים גם פשתן וגם תבלינים. זה תלוי בעוצמה שלהם. יש בלנדרים עם מיכל מזכוכית או פלסטיק איכותי והעוצמה שלהם עושה את העבודה.
אני במקומך הייתי הולכת לחנות טובה שיש בה הכל ופשוט בודקת ומחפשת את מבוקשי.
אפשר גם לעשות חיפוש מקדים באינטרנט.
בהצלחה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלנדר
שאול13/08/2011תודה על התגובה.
זהו שעשיתי חיפשים רציניים באינטרנט ללא התקדמות.
כמעט לכולם אין התייחסות לנושא פשתן וגרעינים אחרים כגון שומשום.
הם גם לא מציינים לגבי ההרכב הפנימי האם מזכוכית או נירוסטה או פלסטיק.
יש חברות מסוימות שכדאי להתמקד בהם?
תודה על ההמלצה לכיוון בלנדר ..אנסה להתרכז בהם.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלנדר - תגובה
שושי שטיינוביץ13/08/2011בלנדר חזק (עם מעבד מזון חזק) של 1000 יעשה את העבודה מצויין. זה לא פותר אותך לגמרי ממטחנת תבלינים, אבל נותן מענה לרוב הבקשות.
בהצלחה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מטחנה - תגובה
ליה שומרון פינדר14/08/2011הי שאול, אני משתמשת במטחנת קפה חשמלית לפשתן ולשומשום, זה עושה עבודה נהדרת!
חוץ מזה, אפשר לקנות גם מטחנה ידנית. זו שעושה את העבודה הכי טוב היא מטחנה קרמית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)