מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא לאכול פחמימות בערבמיכל16/01/2008
היי ד"ר פולק,
האם זה נכון שאחרי השעה חמש בערב עדיף לא לאכל פחמימות, כי זה משמין? אני צמחונית, בת ארבעים פלוס, ומשתדלת לרזות, ולא ממש הולך לי. יש ימים שאני נכנסת למכנסיים והם פשוט לא נסגרים, עולה על המשקל והוא מראה עלייה של כמעט שני קילו, שזה ממש לא הגיוני. אני אוכלת בבוקר שתי פרוסות לחם קל פלוס גבינה רזה, ביצה ושני סוגי ירקות, ביניים כוס חלב סויה, צהריים - טוסט מגבינה צהובה עם לחם קל או מג'דרה בתוספת ירק אחד או דגני בוקר עם יוגורט אחד. ביניים פרי או
חלב סויה. ערב - כעשרים שקדים + 2 ירקות או קצת גבינה לבנה וירקות או חביתת ירק, העשויה משתי ביצים במעט שמן. לילה - כוס חלב סויה.
אשמח לשמוע את חוות דעתך המלומדת. תודה על הפורום המקסים.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
ד''ר רני פולק16/01/2008מיכל שלום
אכן קשה לרדת במשקל...
אבל מנסיוננו זה אפשרי.
תפריט קשה לבנות דרך פורום באינטרנט. הוא דורש יעוץ אישי עם דיאטנית (ממליץ בחום!) והוא גם תלוי מאוד ברמת הפעילות הגופנית שלך עליה לא כתבת.
אבל לא נשאירך בלי כלום אז:
בביצים יש לא מעט שומן - 3 בייצים ביום נשמע הרבה. גם בשקדים יש לא מעט שומן ו20 כל לילה נשמע לי גם לא מעט וגם לא כל כך משביע.
בהחלט רצוי לא לאכול ארוחות כבדות לפני השינה, אבל אני לא מכיר המלצה שטוענת כי עדיף לא לאכול פחמימות טחרי השעה 17.00.
המלצה נוספת לי אליך אם לא מתחשק לך לאכול פחות, את יכולה להיות פעילה יותר. (גם לעלות במדרגות זה נחשב...)
בהצלחה
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, יופי של עצות
מיכל17/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)