מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרציפן ביתי.hcav02/12/2011
שלום, אשמח לקבל מתכון להכנת מרציפן בבית- ללא סוכר.
אני מתארת לעצמי שבשביל שזה יהיה טעים ומתוק צריך לשים ממתיק כלשהו- אז אשמח לשמוע מה התחליפים הבריאים לשים במתכון במקום סוכר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרציפן ביתי. - תגובה
שושי שטיינוביץ02/12/2011צר לי, גם מרציפן לא נכלל ברשימת מאכלי הבריאות. אין לי מושג איך מכינים מרציפן שאיננו כולל סוכר. ממליצה לפנות לפורום של בישול כללי, לאוו דווקא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דבר כזה מרציפן בריא ללא סוכר
גלי07/12/2011אני מזמינה אותך לקהילת מתכוני בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דבר כזה מרציפן בריא ללא סוכר - תגובה
שושי שטיינוביץ08/12/2011אנא שלחי לי מתכון ואומר לך אם הוא בריא או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצרפת קישור ותחליטי בעצמך - תגובה
שושי שטיינוביץ12/12/2011נכנסתי לקישור אך הגעתי להרבה מתכונים. איזה מהם המרציפן ללא סוכר?
אני רוצה להבהיר:
שקדים הם מאכל בריא, ללא ספק ולכל הדעות. אלא ששקדים מכילים אחוז מאד גבוה של שומן ולכן עם עתירי קלוריות. אם מוסיפים סוכר, יש ירידה בערך הבריאותי של המרציפןץ
אשמח אם תשלחי לי קישור מדוייק או את המתכון עצמו. את יכולה להדביק אותו כאן. אשמח לראות על מה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצרפת קישור ותחליטי בעצמך - תגובה
שושי שטיינוביץ12/12/2011גלי חיפשתי שוב ולא מצאתי מרציפן ללא סוכר.
כאמור, אשמח לקבל קישור ישיר או את המתכון עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)