מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ליום מחוץ לביתהיי06/02/2012
רוב השבוע שלי מתנהל במתכונת של ימים ארוכים מחוץ לבית בהם אני יוצאת בבוקר וחוזרת בערב. ואני מתקשה להקפיד על תזונה בריאה והגיונית בצורה כזו.
הייתה לי תקופת סנדוויצ'ים שבה פשוט אכלתי סנדוויץ כל כמה שעות.אבל ראיתי שזה לא ממש הועיל לי ,הוסיף לי כמה קילוגרמים למשקל ועוד כל מיני דברים שמגיעים עקב אכילה של הרבה פחמימות.
חשבתי על להביא ארוחה מבושלת אבל אין לי גישה לחימום אוכל במהלך היום....
אשמח להמלצות שלכם לגבי וכל בריא ומזין שיכול להחזיק אותי במשך היום במקום השטויות שאני קונה בחוץ.
תודה והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל לכול היום
טליה08/02/2012זה כבר כמה שנים, מאז שאני לא צריכה להוציא שלושה ילדים לבית ספר עם תיקי אוכל, ויש לי יותר זמן לדאוג לעצמי, אני לא יוצאת מהבית בלי תיק אוכל.ברור שזה גם חלק מתכנית חיים כללית, ולפיה אני מחליטה בבוקר מה אוכל במשך כול היום. אז יש לי צידנית קטנה, (ולפעמים אנשים מתבדחים על חשבוני ושואלים אם זה ערכת מגן, ואני עונה: מה כבר לא צריך?) ובה יש לפחות שני סוגי סלטים בקופסאות פלסטיק נאטמות ( אלה עם 4 הכנפיים וללא בי ספינול) 2 כריכי לחם קל ופרי. וזה מחזיק אותי יום עבודה מלא. בבית יש כמה תבשילי ירקות מוכנים לאכילה, כדי למנוע התנפלות מיותרת. זה באשר לשליטה בנושא. אבל מה שרציתי לשתף אותך בו, הוא אחד מסלטי הבסיס, סלט כרוב,שהוא גם טעים וגם מאוד משביע, ולמעשה ארוחת צהריים שלמה: כרוב חתוך לקוביות חצי קולרבי גבעולי סלרי חתוכים לטבעות דקות מלפפון חמוץ 2 אגוזי מלך קצוצים חצי תפוח עץ חמצמץ ( או כל פרי אחר, או חמוציות ללא סוכר) מיץ לימון מיונז קל או שמן זית זה סוג של וריאציה על סלט וולדורף. מלח אני מוסיפה רק לפני האכילה. כאשר מוסיפים לזה מנת חלבון כלשהי, טונה, סלמון צלוי, פסטרמה וכו', זה נהייה ארוחה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)