תזונה ליום מחוץ לבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ליום מחוץ לבית
    היי
    06/02/2012

רוב השבוע שלי מתנהל במתכונת של ימים ארוכים מחוץ לבית בהם אני יוצאת בבוקר וחוזרת בערב. ואני מתקשה להקפיד על תזונה בריאה והגיונית בצורה כזו.

הייתה לי תקופת סנדוויצ'ים שבה פשוט אכלתי סנדוויץ כל כמה שעות.אבל ראיתי שזה לא ממש הועיל לי ,הוסיף לי כמה קילוגרמים למשקל ועוד כל מיני דברים שמגיעים עקב אכילה של הרבה פחמימות.
    חשבתי על להביא ארוחה מבושלת אבל אין לי גישה לחימום אוכל במהלך היום....

אשמח להמלצות שלכם לגבי וכל בריא ומזין שיכול להחזיק אותי במשך היום במקום השטויות שאני קונה בחוץ.

תודה והמשך יום נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ליום מחוץ לבית

הוספת תגובה

• אוכל לכול היום

טליה
    08/02/2012

זה כבר כמה שנים, מאז שאני לא צריכה להוציא שלושה ילדים לבית ספר עם תיקי אוכל, ויש לי יותר זמן לדאוג לעצמי, אני לא יוצאת מהבית בלי תיק אוכל.ברור שזה גם חלק מתכנית חיים כללית, ולפיה אני מחליטה בבוקר מה אוכל במשך כול היום. אז יש לי צידנית קטנה, (ולפעמים אנשים מתבדחים על חשבוני ושואלים אם זה ערכת מגן, ואני עונה: מה כבר לא צריך?) ובה יש לפחות שני סוגי סלטים בקופסאות פלסטיק נאטמות ( אלה עם 4 הכנפיים וללא בי ספינול) 2 כריכי לחם קל ופרי. וזה מחזיק אותי יום עבודה מלא. בבית יש כמה תבשילי ירקות מוכנים לאכילה, כדי למנוע התנפלות מיותרת. זה באשר לשליטה בנושא. אבל מה שרציתי לשתף אותך בו, הוא אחד מסלטי הבסיס, סלט כרוב,שהוא גם טעים וגם מאוד משביע, ולמעשה ארוחת צהריים שלמה: כרוב חתוך לקוביות חצי קולרבי גבעולי סלרי חתוכים לטבעות דקות מלפפון חמוץ 2 אגוזי מלך קצוצים חצי תפוח עץ חמצמץ ( או כל פרי אחר, או חמוציות ללא סוכר) מיץ לימון מיונז קל או שמן זית זה סוג של וריאציה על סלט וולדורף. מלח אני מוסיפה רק לפני האכילה. כאשר מוסיפים לזה מנת חלבון כלשהי, טונה, סלמון צלוי, פסטרמה וכו', זה נהייה ארוחה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו