שושי הסדנה שלך היא ממש חובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שושי הסדנה שלך היא ממש חובה
    אטי
    16/02/2012

שלום לכולם,
    שמי אטי, ואני משתתפת מזה זמן בקבוצות הלימוד(כן, ממש) של שושי בסדנה שלה לבישול גורמה לייט.
    לשושי יצירתיות בבישול שקשה לתאר במילים, מבלי להשמע מגזימה ונסחפת, ולכן אשתדל...
    שושי שמה לה למטרה,לבשל דיאטטי מאוד,טעים מאוד, וגם עם מרכיבים בריאים בלבד (ללא חומרים משמרים, מלאכותיים,כולל ממתיקים מלאכותיים, וצבעי מאכל), וגם קלים ומהירים.וחוץ מזה אם מישהו בסדנה בא בדרישה מקשה שמעלה את רף האתגר כמו בעייה של גלוטן או הימנעות ממאכלי חלב, יש לשושי פתרונות יצירתיים, בריאים,מהירים, ולא פחות חשוב מאוד טעימים גם לזה.
    ההמצאות של שושי בתחום ההפחתה בשומן וקלוריות, הם ממש פשוטים.בדיוק כמו כל ההמצאות המתבקשות מאליהן שכשמספרים לך עליהן אתה אומר לעצמך,איך לא חשבתי על זה בעצמי, הרי זה כל כך פשוט וקל,( וזו הרי הגאונות). היה לי ויכוח עם שושי באחת הסדנאות,.היא טענה שהפתרונות שלה ממש פשוטים וכל אחד יכול לחשוב על עוד וריציות (היא גם אומרת את זה בפוסטים בפורום).
    אז זהו שלא. עבורך, שושי, זה פשוט. ואצלינו הפה פעור בהפתעה, כל פעם שטועמים מאכל מדולדל קלוריות שהאלכימיה שלך הופכת אותו למעדן.
    אני רופאה במיקצועי,ואני נוכחתי שלשושי, יש ידע גדול מאוד בתחום התזונה הבריאה באופן כללי, והיא משתפת אותנו בו, הגם שאינה מתהדרת בנוצות לא לה וכל הזמן מצטנעת ואומרת שאינה דיאטנית.
    המון, המון, תודה, שושי,
    ואל תשכחי להמשיך להמציא...אנו זקוקים לך...
    אטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שושי הסדנה שלך היא ממש חובה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    16/02/2012

אטי יקרה,

את ממש מקסימה ותודה לך. אני מקווה שמנהלי האתר לא יחשבו שזו יוזמה לפרסום או משהו כזה. אני מקווה שזה ייתן שירות לגולשים באתר.

המון תודה לך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו