מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יכולה ליצור תחליף לגלוטן?יעל16/02/2012
איך אני יכולה ליצור תחליף לקמח ללא גלוטן שיצא זול וטעים ואשמח לקבל מתכונים גם ללא סוכר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני יכולה ליצור תחליף לגלוטן? - תגובה
שושי שטיינוביץ16/02/2012למה את צריכה תחליף גלוטן? יש לך בעיית בריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכולה ליצור תחליף לגלוטן? - תגובה
שושי שטיינוביץ16/02/2012הסיבה שאני שואלת למה את רוצה לוותר על מוצרי מזון עם גלוטן, היא משום שאם יש לך בעית בריאות, תשובתי תהיה אחרת לגמרי מאשר אם אין לך בעיית בריאות. אז תשובתך חשובה כדי שאוכל להשיב לך.
לילה טוב,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לגלוטן
יעל17/02/2012לגיסתי סרטן הכבד ואמרו לה להמנע מגלוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לגלוטן - תגובה
שושי שטיינוביץ17/02/2012אז ההנחיות האלה מיועדות לגיסתך?
אם כן, אנא מימך דאגי שהיא תקבל הנחיות תזונה מדוייקות מדיאטנית או תזונאית מוסמכת. יש בקופות החולים ובבתי החולים דיאטניות שאפשר לפנות אליהן, ללא תשלום ולקבל הנחיות תזונתיות לחולים. אולי נטורופתית יכולה לעזור גם. במקרה של מחלה קשה, זו אחריות מאד גדולה לתת הנחיות תזונתיות.
אחרי שאקבל את ההנחיות מהתזונאית, אשמח לעזור ברעיונות וטיפים איך לעשות את החיים יותר טעימים ויותר טובים.
אני אפילו לא יודעת אם מותר לה דגנים מלאים (למשל אורז מלא) והאם הקמח הלבן ללא גלוטן בכלל מומלץ לה.
אז אם אתה רוצה באמת לעזור, אנא פני לתזונאית, קבלי הנחיות מדוייקות ונמשיך מכאן.
שתהיה לכם שבת שלום ובריאות והחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)