איך אני יכולה ליצור תחליף לגלוטן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכולה ליצור תחליף לגלוטן?
    יעל
    16/02/2012

איך אני יכולה ליצור תחליף לקמח ללא גלוטן שיצא זול וטעים ואשמח לקבל מתכונים גם ללא סוכר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך אני יכולה ליצור תחליף לגלוטן? - תגובה

שושי שטיינוביץ
    16/02/2012

למה את צריכה תחליף גלוטן? יש לך בעיית בריאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכולה ליצור תחליף לגלוטן? - תגובה

שושי שטיינוביץ
    16/02/2012

הסיבה שאני שואלת למה את רוצה לוותר על מוצרי מזון עם גלוטן, היא משום שאם יש לך בעית בריאות, תשובתי תהיה אחרת לגמרי מאשר אם אין לך בעיית בריאות. אז תשובתך חשובה כדי שאוכל להשיב לך.

לילה טוב,

שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לגלוטן

יעל
    17/02/2012

לגיסתי סרטן הכבד ואמרו לה להמנע מגלוטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לגלוטן - תגובה

שושי שטיינוביץ
    17/02/2012

אז ההנחיות האלה מיועדות לגיסתך?

אם כן, אנא מימך דאגי שהיא תקבל הנחיות תזונה מדוייקות מדיאטנית או תזונאית מוסמכת. יש בקופות החולים ובבתי החולים דיאטניות שאפשר לפנות אליהן, ללא תשלום ולקבל הנחיות תזונתיות לחולים. אולי נטורופתית יכולה לעזור גם. במקרה של מחלה קשה, זו אחריות מאד גדולה לתת הנחיות תזונתיות.

אחרי שאקבל את ההנחיות מהתזונאית, אשמח לעזור ברעיונות וטיפים איך לעשות את החיים יותר טעימים ויותר טובים.

אני אפילו לא יודעת אם מותר לה דגנים מלאים (למשל אורז מלא) והאם הקמח הלבן ללא גלוטן בכלל מומלץ לה.

אז אם אתה רוצה באמת לעזור, אנא פני לתזונאית, קבלי הנחיות מדוייקות ונמשיך מכאן.

שתהיה לכם שבת שלום ובריאות והחלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו