מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי קינואהשני17/02/2012
הי שושק'ה :)))
בוקר טוב....
ראשית, עשיתי טעות עם הנבטוטים לא הבנתי, שמתי אותם כל יום מושרים במים.
בכל אופן הם טובים אין להם ריח רע והם נראים טוב ולכן יכנסו עוד היום לסיר ירקות
שאלה לגבי קינואה. אני יודעת מתוך הוראות ההכנה שצריך לבשל בתוך מים כמו אורז
אבל אם אני אקח 2-3 כפות קינואה לא מבושלת ואכניס לסיר ירקות מאודים (אידוי ללא מים בכלל רק מהחם של הסיר) זה יכול להתבשל? פשוט אני רוצה לנסות כמות קטנה לראות איך הטעם
אשמח לתשובה
תודה וכל טוב:)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קינואה - תגובה
שושי שטיינוביץ17/02/2012היי מור,
שמחה שגילינו את הטעות עם הנבטוטים!!! עכשיו את יודעת מה לעשות.
לגבי הקינואה. אם את רוצה לשלב קינואה עם ירקות, עדיף שתבשלי אותה קודם אפשר בהרבה מים ולסנן או לבשל כמו אורז. אפשר גם לטגן בצל (עם כפית שמן) ולבשל אותה גם כמו אורז. אני לא שמה כמות כפולה של מים, אלא מים עד כיסוי + 1 ס"מ. יוצא יותר טוב. פחות דייסתי ועם מרקם יותר כיפי.
כדאי להחזיק קינואה מבושלת בקופסא במקרר ולשלב אותה עם ירקות מאודים, מוקפצים, וכו'.
מנה בריאה וטובה לסועד: כוס קינואה מבושלת. ואני מבשלת הכל עם כפית שמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי קינואה - תגובה
ליה שומרון פינדר18/02/2012ירקות מתאדים בסיר ריק בלי מים ע"י המים שלהם, לקינואה אין מים משלה... אבל בסיר אידוי המבוסס על מים, כן אפשר לאדות קינואה.
אבל יש שיטה נוספת, את תקחי סיר, תשימי בו את כל הירקות 1-2 ס"מ של מים למטה וגם 3 כפות של קינואה - הקינואה תתבשל במים ושאר הירקות יתאדו.
אם אחד מהירקות יהיה סלק - תקבלי קינואה סגולה, שזה ממש יפה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי קינואה - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ18/02/2012רעיון נהדר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)