אבקת חרובים ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חרובים ביתית
    Matan
    17/02/2012

חרובים..(:
    נכון לעכשיו אני משתמש באבקת חרובים אורגנית במתכוני raw food וסופר מרוצה. הבנתי גם שמדובר באבקה בריאה ביותר ועשירה באנטי אוקסידנטים. לאחרונה החלפתי את אבקת הקקאו בפולי קקאו שלמים חיים, אותם טחנתי בעצמי ויצא נהדר. אפשר לעשות אותו הדבר עם החרובים? אישיתא ני לא ממש יודע איך לעבוד עם הפרי הזה אבל אני יכול לקנות ולהכין ממנו אבקה בבית ויהיו לה את כל הרכיבים הבריאותיים שאמורים להיות באבקה המוכנה? (ז"א אני אכין את האבקה ללא הגרגרים של החרובים-רקעם הקליפות כי זה בלתי אפשרי לטחן אותם לדעתי, ובאבקה הקנויה אני מנחש שהם משתמשים בגרגרים)
    עצות/רעיונות?(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חרובים ביתית

הוספת תגובה

• אבקת חרובים ביתית - תגובה

שושי שטיינוביץ
    17/02/2012

לא מספיק מכירה. אולי ליה יודעת.

ההגיון שלי אומר לי שאפשר לטחון את החרובים ללא הגרעינים. אפשר לחתוך אותם לחתיכות, אולי לרסק עם פטיש שניצלים (בתוך שקית ניילון כפולה, כמובן) או לכתוש במכתש ועלי ואחר כך לטחון במטחנת תבלינים.

לי זה נשמע מאד מייגע, ולפי דעתי אפשר לקנות אבקת חרובים טבעית, ללא תוספות, שעושה את העבודה מצויין.

לא יודעת אם עזרתי.

שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינק להכנה בבלנדר חזר שמצאתי...

Matan
    17/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינק להכנה בבלנדר חזר שמצאתי... - תגובה

שושי שטיינוביץ
    17/02/2012

בקיצור...תמשיך לקנות אבקה. זה דומה למה שניחשתי, אבל יש תהליך ייבוש מסיבי. נשמע לי מייגע ולא בטוחה כמה כדאי.

שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו