מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקת חרובים ביתיתMatan17/02/2012
חרובים..(:
נכון לעכשיו אני משתמש באבקת חרובים אורגנית במתכוני raw food וסופר מרוצה. הבנתי גם שמדובר באבקה בריאה ביותר ועשירה באנטי אוקסידנטים. לאחרונה החלפתי את אבקת הקקאו בפולי קקאו שלמים חיים, אותם טחנתי בעצמי ויצא נהדר. אפשר לעשות אותו הדבר עם החרובים? אישיתא ני לא ממש יודע איך לעבוד עם הפרי הזה אבל אני יכול לקנות ולהכין ממנו אבקה בבית ויהיו לה את כל הרכיבים הבריאותיים שאמורים להיות באבקה המוכנה? (ז"א אני אכין את האבקה ללא הגרגרים של החרובים-רקעם הקליפות כי זה בלתי אפשרי לטחן אותם לדעתי, ובאבקה הקנויה אני מנחש שהם משתמשים בגרגרים)
עצות/רעיונות?(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת חרובים ביתית - תגובה
שושי שטיינוביץ17/02/2012לא מספיק מכירה. אולי ליה יודעת.
ההגיון שלי אומר לי שאפשר לטחון את החרובים ללא הגרעינים. אפשר לחתוך אותם לחתיכות, אולי לרסק עם פטיש שניצלים (בתוך שקית ניילון כפולה, כמובן) או לכתוש במכתש ועלי ואחר כך לטחון במטחנת תבלינים.
לי זה נשמע מאד מייגע, ולפי דעתי אפשר לקנות אבקת חרובים טבעית, ללא תוספות, שעושה את העבודה מצויין.
לא יודעת אם עזרתי.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינק להכנה בבלנדר חזר שמצאתי...
Matan17/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינק להכנה בבלנדר חזר שמצאתי... - תגובה
שושי שטיינוביץ17/02/2012בקיצור...תמשיך לקנות אבקה. זה דומה למה שניחשתי, אבל יש תהליך ייבוש מסיבי. נשמע לי מייגע ולא בטוחה כמה כדאי.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)