טעימות - המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעימות - המשך
    שיר
    10/03/2012

חשפתי אותה לירקות-פירות הבאים:
    בטטה,תפוח אדמה,גזר,קישוא,בננה,אבוקדו,אגס,תפוח-עץ.
    עשיתי מרק מתפוח אדמה,בטטה,קישוא.
    עשיתי שילובים של בננה ואגס.
    נתתי טעימה של חומוס מוכן מעט מאוד.
    ואני דיי תקועה ולא יודעת איך להמשיך מכאן.
    אתן לה גם דלעת מחר.
    יש עוד משהו שאני יכולה לתת מהפירות/ירקות שלא נתתי? מה לגבי מלון? תותים?
    מה עם מוצרים אחרים כמו שקדיה,טחינה - האם אני צריכה לתת לה אותם בנפרד או להוסיף אותם ישירות לרסק פירות - ואיזה כמות להוסיף? כפית?
    מה לגבי בשר?
    לגבי המוצרים האחרים(לא פירות וירקות) אני גם צריכה לבדוק תגובה אלרגית ולתת 3 ימים?
    האם אני יכולה לתת 2 טעימות ביום - פירות בבוקר וירקות אחה"צ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות - המשך

הוספת תגובה

• טעימות - המשך - תגובה

ליה שומרון פינדר
    12/03/2012

טל, חשוב לי לדעת בת כמה היא...
    אבל בעיקרון את יכולה להוסיף חצי כפית של שקדיה או טחינה לפירות בתור טעימה, אם זה עובר חלק אז אפשר להגדיל עד ל1-2 כפיות.
    חומוס מוכן זו לא אופציה טובה במיוחד כי יש בזה המון חומרים משמרים...
    בעיקרון היא לא צריכה גיוון, המטרה היא להגדיל כמויות. לבדוק כמה היא אוכלת עכשיו בארוחה ולהגדיל את הכמויות. לאט לאט תגידי ל-2 ארוחות יפות ותוסיפי את השלישית. לא חייבים להוסיף עוד ועוד מזונות חדשים אלא להתנסות במנות גדולות יותר מהמזונות שהיא כבר מחשפה אליהם.
    במקביל תוכלי לעשות טעימות עם עוד מזונות, בקטנה.
    ספרי לי איך הולך ואני אשמח להמשיך ולהדריך אותך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליה...

שיר
    16/03/2012

היא בת חמישה חודשים - אז זה ממש ההתחלה....לא דיברתי על החלפת ארוחות - אבל הגדלת מנות ל 8 כפיות נגיד.....זה בסדר?
    להוסיף שווארמה הודו - האם לתת לה בנפרד או להוסיף לירקות? האם לאדות אותו או לבשל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליה... - תגובה

ליה שומרון פינדר
    18/03/2012

5 חודשים זה מאוד צעיר!
    היא בענין? אוהבת את הטעימות?
    אני לא ממליצה עוד להגדיל כמויות בגיל כזה, אלא אם היא ממש מוכנה ורוצה, ואז עושים זאת ממש בהדרגה עם התבוננות בתחושות הבטן שלה (עוויתות בטן או כאבים אומרים שכדאי להאט) וביציאות שלה.
    הודו אדום אני ממליצה לבשל במעט מים או לאדות. גם כן, אל תתני יותר מדי, ממש 2-3 כפיות. בנפרד אני לא בטוחה שזה יהיה לה טעים. תערבבי את זה עם הירקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו