מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנור אפייה שהתקלקלנאווה03/04/2012
התנור שלי עשה את שלו. אני מחפשת לקנות תנור חדש, צריכה המלצה לחברה אמינה, חשובה לי גם אחריות יצרן מעבר לשנה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנור אפייה שהתקלקל - תגובה
שושי שטיינוביץ04/04/2012אין לי מושג. מציעה שתתענייני אצל חברים. וגם אם היה, לא נראה לי שאפשר להמליץ על חברה כזו או אחרת. בנוסף, אני יודעת מנסיון, שיש מצב שתקני תנור מחברה מצויינת והוא עלול להיות בעייתי.
מציעה שתתענייני אצל חברים ותעשי סקר בין מוצרים שונים והתכונות שלהן.
סליחה שלא יכולתי לעזור יותר.
בהצלחה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנורים תמיד יכולים להיות עסק בעייתי
נאווה04/04/2012בגלל זה חשובה לי האחריות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנורים תמיד יכולים להיות עסק בעייתי - תגובה
ליה שומרון פינדר04/04/2012אני חושבת שתמצאי תשובה טובה יותר בפורום שמתעסק במוצרי חשמל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולה להמליץ לך על דלונגי
מירית05/04/2012אני קניתי תנור שלהם לפני שנתיים והוא מצוין בשבילי. מדובר בהשקעה כספית לא קטנה אבל לדעתי משתלמת. הוא גם מגיע עם אחריות לשלוש שנים (לא זוכרת אם בתוספת תשלום או לא) של חברת שירות +. באנו במגע איתם כבר פעמיים, אבל בשני המקרים הם פתרו את התקלה במהירות ובלי סיבוכים. גם אם תבחרי ללכת עם חברה אחרת, בכל מקרה ממליצה לך לבדוק לעומק את נושא האחריות. חפשי בגוגל את נותן השירות ותבדקי מה אומרים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרתי...
נאווה08/04/2012אחריות חשובה לא פחות מהמכשיר עצמו, יהיה יקר ככל שיהיה, מכשירי חשמל נוטים פעם ב לעשות בעיות ואחריות זה דבר בלתי נפרד מבחינתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנורים תמיד יכולים להיות עסק בעייתי - תגובה - תגובה
שושי שטיינוביץ10/04/2012רעיון נהדר ליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)